Олігархам - мільярди, українцям - локшину на вуха

Лише 4% українців дивляться "Єдиний марафон" щодня. Тим часом він обходиться у 1,7 млрд грн з кишень платників податків. Як так?

Іноді мені здається, що я знімаюсь в якомусь фільмі абсурду. Нескінченному. В ролі статистки. Компанія Nielsen (це світовий лідер у сфері вимірювання аудиторії) зафіксувала, що "Єдиний марафон" дивляться кожного дня всього 4 відсотки населення. 5-6 разів на тиждень - 7 відсотків. Не дивляться ВЗАГАЛІ - 38 відсотків.

...мільярди з наших кишень забирають чотири олігархи - Пінчук, Ахметов, Фірташ та Коломойський. Бо це саме вони найбільші вигодонабувачі нинішнього маразму

"Єдиний марафон" обходиться країні, яка воює і шукає допомогу по всьому світі, щоб відстояти свою незалежність і свою державу, у 1,7 мільярдів гривень. І ці мільярди з наших кишень забирають чотири олігархи - Пінчук, Ахметов, Фірташ та Коломойський. Бо це саме вони найбільші вигодонабувачі нинішнього маразму. Бо це саме вони переклали фінансування своїх телеканалів на плечі і кишені платників податків. Нам же з вами немає більше що фінансувати, правда?..

"Єдиний марафон" за всі часи існування України - найменш ефективний інструмент, який використовує влада. Розростання цього утворення підриває довіру до медіа взагалі і має ознаки тоталітаризму. Окрім цього, "Єдиний марафон" повністю спотворює реалії, не дає розуміння, що у нас відбувається і малює райдужні, нічим не підкріплені картинки, змученому суспільству.

Згадайте, як людям вносили в вуха і в голови, що "навесні питимемо каву в Криму", як люди, через ці та подібні повідомлення, приймали рішення, які часто коштували їм життя. Держава повністю монополізувала медійний ринок і витрачає на свою монополію абсолютно дурні кошти. Якщо "5-6 менеджерів", які рулять країною, не розуміють цього, то тут питання до їхніх компетенцій. Хоча, про що це я? І таки "критична інфраструктура" - критична для країни, для держави і для здорового глузду.

Всі, хто поруч із Володимиром Зеленським, отримують фінансування з бюджету і бронь від армії. І заяви Шмигаля про "недоцільність перенаправляти кошти з Єдиного марафону на ЗСУ" - нице рішення. Воно ганьбить країну

Всі, хто поруч із Володимиром Зеленським, отримують фінансування з бюджету і бронь від армії. І заяви Шмигаля про "недоцільність перенаправляти кошти з Єдиного марафону на ЗСУ" - нице рішення. Воно ганьбить країну. Яка з простягнутою рукою звертається до світу і хоронить своїх кращих синів і дочок, поки "успішні і улюблені люди" заробляють гроші і ллють лайно у вуха, прикриваючись розмовами про "інформаційну безпеку".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі