5 причин, чому варто полюбити вівсянку

Коли каші стають гарною звичкою, ризик набрати зайві кілограми зменшується

Декілька причин полюбити вівсянку:

- Вівсянка – джерело повільних вуглеводів. З'ївши вранці тарілку каші із цільних зерен, ті, кому вона підходить, забезпечать стабільний рівень глюкози в крові та почуття ситості на чотири-п'ять годин.

- Вівсянка благотворно впливає на нервову систему, а також поліпшує роботу серця та судин.

- У любителів такого корисного сніданку набагато менше проблем із зайвою вагою. Коли каші стають гарною звичкою, ризик набрати зайві кілограми зменшується.

- У тих, хто їсть страви з круп щодня, помітно поліпшується стан шкіри та волосся.

У тих, хто їсть страви з круп щодня, помітно поліпшується стан шкіри та волосся

- "Якщо мені підходить вівсянка, але я не можу її полюбити, то що робити?" Відповідь очевидна: додати різноманітності! Щоранку вівсянку можна готувати настільки по-різному, що вона не тільки не набридатиме, а, навпаки, стане найулюбленішою ранковою стравою. Є безліч страв, які можна приготувати з вівсянки. Це і млинці, і сирники, і навіть котлети.

Сирники з вівсяними пластівцями без борошна

Інгредієнти:

Сир — 200 г

Яйце куряче — 1 шт.

Вівсяні пластівці — 4 ст. л.

Сіль — 1/3 ч. л.

Приготування:

Сир розтерти з 1/3 ч. л. солі.

Додати в сир яйце, добре перемішати.

Замочити 2 ст. л. вівсяних пластівців, додати в сирну масу і перемішати.

За допомогою ложки сформувати з сирної маси сирники, обваляти їх у вівсяних пластівцях, що залишилися.

Обсмажувати сирники на невеликій кількості топленого вершкового масла або оливкової олії, або зовсім без олії на антипригарній сковороді.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі