Зеленський їде до Байдена в іншу країну

Чого чекати від зустрічі

Опозиційні блогери сперечаються з провладними з приводу значимості переносу зустрічі Зеленського і Байдена на день. Як на мене, такий мізерний перенос не вартий уваги. Важливим є зовсім інше - це зміст і результати переговорів.

Чи можна щось хороше очікувати від зустрічі?

Дійсно, США отримали колосальний удар по репутації, поки готувався візит Зеленського.

США отримали колосальний удар по репутації

Фактично, президент збирався їхати до однієї країни - котра багата і усіх повчає, як жити.

А зараз їде до країни, котра сьогодні гонить зі своїх літаків тих, хто вчора у неї сліпо повірив. Котра залишає потужні армійські арсенали своїм ворогам. Котру зараз продовжують гнати бійці ІДІЛ, про перемогу над котрою вже стільки разів рапортували.

Дуже, дуже багато помінялося за ці пару тижнів. Свідомість мас світу живе картинками, і зараз з'явилися картинки, котрі увійдуть у фотоальбом історії назавжди.

Літак Британії, наповнений собаками і котами, котрих вивозять з Кабула, поки люди стоять за колючим дротом аеродрому - це дуже сильно, кажу як поціновувач.

Я не вірю, що американці оговтаються і почнуть мислити по-іншому. Але сподіваюся, що замість або на додаток до неефективних псевдокорупційних ''реформ'', вони запропонують конкретну військову допомогу, хоча б 10% того, що лишили Талібану. Поставлять нам питання про реформи у армії, адже є чудовий ефективний зразок - американська армія.

Погодяться врешті послухати фахівців, українських чи іноземних, щоб здійснити справжні антикорупційні зміни - адже це наш спільний інтерес, нібито. В чому я сумніваюся в частині нинішньої адміністрації у Вашингтоні.

Коротше, головне суть, а не дата.

Хоча ні, дата важлива! За ці два дні можна було б ухвалити рішення про виділення коштів з "Великого будівництва" на Гостиний двір!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі