Україна знищила "Москву". В цій операції є лише один недолік

Шкода, що нам не вдалося побачити, як об'єкт з мерзенною назвою горить і тоне

"Русский военный корабль", що йде нах*й – це тепер не лише поезія солдатського подвигу. Це тепер військово-технологічна реальність.

Чудова подія, і я вбачаю в цій операції лише один недолік – що нам не вдалося поки що отримати картинку того, як об'єкт з мерзенною назвою горить і тоне. Питання навіть не у задоволенні мільйонів українців, а радше у переконливому візуальному аргументі для наших ворогів.

Аргумент полягає у тому, що усі ті азійські та напівазійські народи, котрі вийшли проти нас воювати – росіяни, буряти, тувинці тощо – мусять зараз думати, як рятувати себе у цій пожежі і цьому потопі.

Символізм цього військового досягнення важко переоцінити. Хіба що можна порівняти з бивтою за Київ, котру вони програли. Київську військову поразку вони заховали в інформаційному шумі, а от з "Москвою" це не вдастся.

Київську військову поразку вони заховали в інформаційному шумі, а от з "Москвою" це не вдастся

Факт втрати корабля, котрий слали за відомою адресою і таки послали українці – річ дуже вперта.

Глибоко релігійні керівники Кремля (марновірство їх аж ніяк не менше, аніж окультизм Третього рейху) дуже вразливі до символів. А тут суцільний символізм.

По-перше, ім'я столиці РФ, по-друге, флагман, по-третє, саме Чорноморського, "віджатого" в України флоту.

По-четверте – вражений ракетою саме розробки України. Це не тільки тактичний, але стратегічний науково-технічний, державницький програш вдесятеро багатшої імперії своїй, як вона думала, слабкій і ні на що не здатній провінції.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі