Як приготувати найніжнішу сирну запіканку

Виходить соковита та однорідна текстура. Нагадує чизкейк

Приготуємо найніжнішу запіканку у житті? Це один зі сніданків, які я дуже люблю. Та й як десерт класно смакує!

Інгердієнти:

сир 15% - 500 г,

цукор - 100 г,

ванільний цукор - 10 г,

манна крупа - 40 г,

молоко - 275 г,

вершки 30% - 150 г,

яйця - 2 шт.,

родзинки - 125 г.

Приготування:

Збиваємо вінчиком сир, цукор, ванільний цукор, манку, молоко, вершки та яйця до однорідності. Залишаємо постояти годну-дві, щоб набухла манка. Отриману масу збиваємо блендером. За консистенцією має нагадувати йогурт. Не хвилюйтеся, якщо вона рідкувата: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Якщо сир сухуватий - додаємо ще трохи молока.

Перебираємо родзинки та бланшуємо окропом — залишаємо на 5-10 хв у гарячій воді, щоб набухли. В збиту суміш всипаємо родзинки та перемішуємо. Зазвичай я використовую форму для торта, застеливши її пергаментом. Печемо за температури 180-200°C приблизно 35-45 хв, поки запіканка не підніметься. Дістаємо запіканку з духовки, охолоджуємо та виймаємо з форми. Виходить соковита та однорідна текстура. Нагадує чизкейк.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі