Злодійкувата шобла схвалила розподіл майже 100 млрд. грн з бюджету

Це цинічне і блюзнірське рішалово показує, що дійсно в пріоритеті для Зеленського і його людей

Ну мерзота ж! Президентська фракція "слуг" разом із іншими депутатами, які співпрацюють з Офісом президента, віддали голоси за відвертий дерибан. А саме, за виведення з "Прозорро" робіт з будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва. Це означає, що злодійкувата шобла схвалила розподіл майже 100 млрд. гривень з бюджету без будь-яких тендерів і, швидше за все, послуги будуть надані "своїми" для них компаніями за завищеною ціною. Але це і є чиста корупція.

Якщо підпише цей законопроєкт, то можна буде говорити, що Зеленський взяв участь у схемі

Країна повинна знати свого героя в обличчя. Цю правку №35 подав "слуга" Зеленського і член монозброду Арсеній Пушкаренко до законопроєкту 5309 про внесення змін до закону "Про державні закупівлі". Зайдіть до нього на сторінку і подякуйте йому за таку роботу. При цьому треба зауважити, що профільний комітет цю правку відхилив, що не завадило її поставити на підтвердження і отримати за неї 268 голосів. Тому що ОП вона потрібна. Без цієї правки неможливо розпиляти ці гроші в ручному режимі.

Це цинічне і блюзнірське рішалово показує, що дійсно в пріоритеті для Зеленського і його людей. Хоча, шанс не забруднитися в цьому у президента все ще є. Але якщо він підпише цей законопроєкт, то можна буде говорити, що Володимир Зеленський взяв участь у схемі з розпилу 100 мільярдів гривень. І що ж вибере Зеленський?

Оригинал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі