Холодний борщ – страва, яка переносить у дитинство. Ділюся домашнім рецептом

Буряк краще запекти

У кожного є страва, яка переносить в дитинство. Для мене це холодний борщ або його ще називають "свекольник". Ділюся з вами домашнім рецептом.⠀

Інгредієнти:

буряк - 2 шт.

огірок - 1 шт.

яйце - 3 шт.

редис - 2 шт.

курячий бульйон - 500 мл

куряче стегно - 1 шт.

зелена цибуля, петрушка, кріп - за смаком

ніжна гірчиця - 2 ч. л.

сік лимона - 1/4 лимону

сметана 25% - 150 мл

сіль - за смаком

Приготування:

Змішуємо варені жовтки з сіллю, сметаною та гірчицею. Добряче розтираємо масу та вливаємо бульйон. Запечений буряк, свіжий редис, огірок та відварені білки нарізаємо напівсоломкою, зелень — дрібно. Змішуємо всі інгредієнти та відправляємо у холодильник на кілька годин до появи малинового кольору. У себе в ресторані я дещо змінив рецепт: буряк збиваю блендером в пюре та додаю хрумкі креветки. Виходить нереально смачно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі