Протест 20 березня: реакція народу на запроданців в оточенні Зеленського

Правова машина працює на ворогів України

Нині, після протестів 20 березня, Офіс президента має дуже стильний вигляд. Голлівудські кінорежисери фрактують чартери на Київ, щоб знімати на Банковій саги про постапокаліпсис – помпезні будівлі спотворені творчими вандалами.

Офіс президента вже назвав і суму ремонту. Здається, 2 мільйони гривень. А дарма. Не варто нічого ремонтувати. Псевдобарочна споруда на Банковій – це вже рима до Рейхстаґу-1945, обписаного не вельми цензурною лексикою.

"Ідіоти і вандали" – саме так журналісти і політологи прокоментували протести на Банковій. Річ лише в тім, що всі ці коментарі з білоруським акцентом. Хто ж так протестує! Де хоровий спів і майоріння прапорів! Де натхненні обличчя і сльозини! Чому все так брутально і не по-європейськи?!

А тепер мій коментар: замовкніть, інфантили!

Судова справа проти Сергія Стерненка не тільки шита білими нитками, вона є фактом використання судової машини з метою залякування патріотичної громадськості. Діло Януковича живе і процвітає.

Судова справа проти Сергія Стерненка не тільки шита білими нитками, вона є фактом використання судової машини з метою залякування патріотичної громадськості. Діло Януковича живе і процвітає

27 квітня 2010 року – погром у Верховній Раді. Приклад не політичної боротьби, а саме залякування, по суті, терору проти проукраїнських сил.

Справи проти Автомайдану й активістів революції 2013-14 років – приклад державного терору проти проукраїнської громадськості.

Тепер "професіонали" Януковича вп'ялися зубами в Стерненка. Нагадаю, ще 11 червня 2020 року Українська Гельсинська ґрупа визнала переслідування Стерненка політично вмотивованим – фактом порушення прав людини та громадянина. Таку ж оцінку дав і офіційний Брюссель.

Чи за адресою протест? Так. На Банковій крутить свої справи громадянин Олег Татаров – заступник керівника Офісу президента. Це той Татаров, який є адвокатом у справі "потерпілих" проти Стерненка. Це той Татаров, котрий був заступником Захарченка і вів справи проти Автомайдану. Це той Татаров, якого Зеленський назвав "професіоналом".

Все за адресою. Хай у Мінську водять хороводи. Наші протести зі стрічками, посмішками та обіймами вже в минулому.

Наші протести зі стрічками, посмішками та обіймами вже в минулому

Якщо Володимир Зеленський вважає за можливе оточувати себе запроданцями, такими як Андрій Єрмак, Олег Татаров і Руслан Демченко (один із авторів Харківських угод), – то українська громадськість вимушена протестувати у спосіб, який здатен зрозуміти господар Банкової.

Стерненко за ґратами. За ґратами й інші безпідставно звинувачені. Правова машина працює на ворогів України. Вони пресують патріотів. Тож, якого хера?! Людей гноять по камерах, а чистоплюї скиглять, бо розмалювали Офіс? Вважаєте це надмір?! Вважаєте це занадто радикальним?! А ви уявіть себе несправедливо звинуваченим у СІЗО, а тоді скажете, які протести правильні, а які ні.

Протести по-білоруськи ми вже з'їли і виблювали в 2004 році. Протести по-українськи – це слова і вчинки, які вимушені чути всілякі виродки.

Реформи в Україні зайшли в глухий кут. Час ламати кути.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі