Після покер клубу у центрі Києва відкриють бордель?

Замість покерного клубу мав би бути музей, громадський центр

У Будинку профспілок, де під час Революції гідності був штаб мітингарів, і де внаслідок пожежі загинули люди, відкрили клуб спортивного покеру. У січні журналісти "Слідство.Інфо" з'ясували, що підвальні приміщення будівлі Федерація профспілок України здала в оренду на десять років ще у травні 2019-го.

Це паплюжить пам'ять Небесної сотні. Дискредитує Україну, як державу, яка дозволяє якимось картярам займати центр столиці.

Оці всі профспілки в радянські часи були так званими організаціями, імітували, це все була фікція. Коли імперія розвалилась, то такі організації банально привласнили собі майно. Воно через хабарі, кришування з боку усіх влад з Порошенком включно, далі комерційно експлуатувалося, розпродавалося, розкрадалося. Тому й виникають у центрі столиці якісь незрозумілі покерні клуби.

Певно є потужна комерційна компонентна, стоять серйозні інтереси.

Майно треба повертати у державну власність. А потім вирішувати – чи передавати в комунальну. Якщо Зеленський готовий буде на це піти, підтримаю.

Влада відступила у відстоюванні цінностей Майдану тоді, коли відмовилася боротися з олігархією. Януковича прогнали, а потім народ обрав президентом олігарха.

У тому, що у Будинку профспілок відкрився покерний клуб, є вина суспільства. Не виключено, що наступним етапом буде відкриття там борделю.

Замість покерного клубу мав би бути невеличкий музей. Доцільно було б влаштувати коворкінги, громадський центр. Місце, де можна проводити різного роду громадські активності. Зробити кейс відновлення майнової справедливості, за яку до речі стояв Майдан. Держава мала плани збудувати музей Революції гідності. Де він? Землю виділили, у чому проблема, не зрозуміло.

Станом на зараз є як мінімум 22 вироки у справах Майдану. Думаю, найближчим часом будуть і ще десятки. Але відчуття повноти задоволення суспільство не отримає, бо левова частка таких вироків будуть заочними. Росія приймає у своїй обійми будь-кого, кого судять за вбивства, викрадення і катування.

Ігор Луценко, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі