Є висока ймовірність розпуску парламенту

Рейтинг "Слуги народу" і Зеленського прискорить падіння

1. Зміна Кабміну без чіткої ідеології і цілей, не приведе до зміни (поліпшення) ситуації в країні. А та "збірна солянка", яку пропонують, це просто перестановка ліжок.

2. Відставка старого Кабміну - вирішене питання. Буде майже конституційна більшість.

3. Україна - парламентсько-президентська республіка, але парламент для обговорення і висунення кандидатів не залучали. Депутати будуть дуже демотивовані. Робіть висновки.

Україна - парламентсько-президентська республіка, але парламент для обговорення і висунення кандидатів не залучали. Депутати будуть дуже демотивовані

4. Голосування за новий Кабмін буде пакетним. Гарантій, що вистачить голосів, як розумію, немає. Але натягнуть.

Серед кандидатів є узгоджені креатури ОПЗЖ (слідкуйте за голосуванням).

5. Перед депутатами "Слуги народу" виникне ціннісна дилема - стати шістками Офісу президента або все таки бути слугами народу.

6. Дилема так само в тому, що нинішня зарплата в конвертах по $5- $15 тис. у найближчий рік (далі гарантій немає, скоріше навіть до осені) ставиться на чашу ваг з майбутнім економічним крахом країни, в якій, вже колишні депутати, собі місця не знайдуть.

7. Голосування за новий Кабмін може показати відсутність монобільшості.

8. З високою ймовірністю варто очікувати розпуску парламенту інакше:

9. Наступний Кабмін, буде вимагати голосів інших партій. Побачимо в ньому ОПЗЖ, мажоритарників, "Батьківщину".

Під Офісом президента будуть протести. Все може закінчитися гірше, ніж у Кучми

10. Рейтинг "Слуги народу" і Зеленського прискорить падіння. Під Офісом президента будуть протести. Все може закінчитися гірше, ніж у Кучми.

11. Ускладнюється все початком розгулу "любих друзів" 2.0, які після звільнення Богдана активізували корупційні апетити. Нахабно і зухвало, гірше, ніж за часів злочинної влади. Юзик - це квіточки.

12. Схоже, стара істина: "щоб побудувати нове, потрібно дощенту зруйнуєте старе" заграє новими фарбами. І Україні доведеться пройти через ще одну кризу, завершивши розпочате в 2013 році.

13. На все це накладається: коронакриза, падіння експорту, валютної виручки, надходжень від заробітчан, скорочення робочих місць, девальвація, падіння доходів населення, агресія РФ, соціальні протести і політична криза...

14. Без антикризової адженди і команди, Зеленському та Україні її не пройти.

Нас чекає "веселий рік".

А сьогодні "Аннушка розхлюпає олію".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі