Війна, окупація, вбивства, репресії. Не соромно стояти осторонь?

Росіяни, ви обманюєте своїх дітей

"Вчора, коли натовп з декількох тисяч осіб перекрив вулиці в Москві і пішов маршем, однією з кричалок було: "Соромно стояти осторонь". Вона була звернена до тих, хто сидів у кафе, стояв у заторах, просто гуляв Москвою і знімав протестуючих на телефон, щоб потім показати друзям. І мені здається, це було найважливіше гасло вчора".

Давайте я вам поясню. На пальцях. Вкотре.

Тиждень тому на Красну площу вийшли кримські татари. З протестами проти окупації та репресій. Їх усіх затримали відразу. Тиша. Взагалі нуль уваги. Тут стояти осторонь було не соромно?

У вас захоплені в полон громадяни чужої країни в центрі Москви сидять - не соромно стояти осторонь?

У вас захоплені в полон громадяни чужої країни в центрі Москви сидять - не соромно стояти осторонь?

У вас 18-річного хлопця катують, посадили його на шість років - норм в сторонці?

П'ять років війна, окупація, вбивства, репресії - як там, в стороні?

Знову рожеві слюні щодо того, що протест омолодився. О, як багато молодих осіб! Яке щастя.

Десять років ви брешете цим молодим особам. Десять років ви обманюєте своїх власних дітей. Десять років ви говорите їм про якусь корупцію, про злодійство чиновників, про якісь ігри у вибори муніципальних депутатів - про всяку другорядну нісенітницю, аби не говорити про головне.

Якби ви були відповідальні перед своїми дітьми, ви зобов'язані були б говорити їм: наша з тобою країна - фашистська. Вона вбиває людей

Якби ви були відповідальними перед своїми дітьми, ви зобов'язані були б говорити їм: наша з тобою країна - фашистська. У ній встановився справжнісінький репресивний окупаційний режим. Вона вбиває людей. Вона захоплює чужі країни. Вона захоплює заручників. Вона садить людей. Вона репресує народи. Вона катує. Вона знищує. Вона - вбиває.

І вона обов'язково вб'є, або посадить, або покалічить тебе.

Біжи з цієї країни. Роби все можливе, щоб втекти з Рейху. А якщо знайдеш в собі сили - то все можливе, щоб чинити опір йому.

Роби все можливе, щоб втекти з Рейху

Але тоді ти повинен чітко розуміти - у нас не просто "партія шахраїв і злодіїв". У нас не просто корумпована, але в цілому - демократична європейська держава. У нас не просто якісь проблеми з виборами, а в іншому - більш менш.

Ні. У нас - країна вбивця. Країна - терор.

І якщо ти не маєш сил протистояти їй - біжи. Біжи, синку, і не озирайся.

Замість цього лідери протесту десять років засмічують молоді - своїм дітям - мізки якимись качечка, кульками, літачками з Телеграма, кросівками, плакатиками, виборами та іншими дурницями. Аби не говорити головне.

І коли вчора ця сама молодь вийшла на площу - і зіткнулася з реальністю - вона зіткнулася не з качечками. Вона зіткнулася зі справжнім фашизмом. Не з злодіями, не з фальсифікацією голосів, не із злодюгами - з кровожерами. Зі справжніми репресіями.

Ви обманюєте своїх дітей, ви розумієте це? Ви брешете їм. Ви спотворює для них реальну картину світу. Це ви розумієте?

Ви звете їх на площу у фашистській країні, розповідаючи, що у нас тут просто корупція. Давайте просто помахаємо кульками і все буде добре.

Все закінчується кримінальними термінами, переламаними ногами, переламаними долями, ув'язненням і репресіями

А в підсумку все закінчується кримінальними термінами, переламаними ногами, переламаними долями, ув'язненням і репресіями.

І це - поки що.

А далі будуть - вбивства.

Так в армії за це вбивають. Якщо ти даси неправильні координати, свідомо приховавши правду, і пошлеш за ними людей в пастку - тобі кінець. Без розмов.

Перша кримінальна справа за вчорашній мітинг вже є. І це тільки початок. Я думаю, цього разу будуть масштаби Болотної.

Ви вивозити свою молодь з цієї країни повинні, а не качечками їм мізки забруднювати - це ви розумієте?

Тепер, що стосується самих виборів і боротьби з корупцією.

Якщо ви йдете працювати в комендатуру Рейху, щоб зробити його більш ефективним і менш корупційним - ви мій ворог.

Якщо ви йдете працювати в комендатуру Рейху, щоб зробити його більш ефективним і менш корупційним - ви мій ворог

Якщо ви докладаєте зусиль для того, щоб у Рейхсканцелярії було більше грошей, щоб ці гроші пішли не на вілли злодійкуватих чиновників, а на танки, переозброєння і диверсійні човни "Лошарик" - ви мій ворог.

Ви повинні всіма руками і ногами підтримувати корупцію в Рейху! Ви повинні підтримувати будь-який дестабілізуючий фактор в Рейху! Ви повинні боротися з ним, а не покращувати його!

А якщо ви хочете замість корумпованого і неефективного Рейху побудувати некорумповану ефективну машину зі знищення сусідніх країн - ви мій ворог.

Тому що у мене бажання прямо протилежні.

"Рейх без корупції!", "Вимагаємо вільних виборів в Гаулйят-канцелярію!", "Сумуємо за нашими славними підводникам, що потонули на U-96 "Lotcsharik" через нехлюйство і злодійства в Бундесвері!".

Антифашисти ху*ві.

А потім такі - ой, а у нас в країні фашизм, виявляється.

Та ви що. Хто б міг подумати.

І ніхто ж не попереджав, головне.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі