Загиблі офіцери "Лошарика" поповнили список жертв Путіна

На Землі є три держави, глави яких з пожадливістю розповідають, як будуть знищувати інші країни

У результаті пожежі на російській атомній глибоководній станції АС-12 "Лошарик" 1 липня 2019 року загинули 14 офіцерів. Серед них були двоє Героїв Росії і 7 капітанів першого рангу. "Лошарик" - диверсійний апарат, призначений, в тому числі, для знищення глибоководних кабелів, що в разі глобального конфлікту має ліквідувати мережу Інтернет на планеті.

Путінське правління почалося з трагічної загибелі 118 членів екіпажу атомного підводного ракетоносного крейсера "Курськ" 2 серпня 2000 року і знаменитого "він потонув". Потім, в серпні 2003 року затонув атомний підводний човен К-159, 9 загиблих. Потім, в листопаді 2008 в результаті НП на атомному підводному човні "Нерпа" в Японському морі загинули 20 моряків. Тепер ось "Лошарик" з його 14 загиблими...

Мета будь-якої армії і будь-якого військового, в кінцевому підсумку, вбивство

Коментуючи те, що трапилося, Путін пояснив, що "це велика втрата для флоту, та й взагалі для армії". Мета будь-якої армії і будь-якого військового, в кінцевому підсумку, вбивство. Причому, вбивство масове. Але є нюанс, суть якого розкриває стерта від частого вживання, але досі актуальна, формула Клаузевіца про війну як продовження політики іншими засобами. Політика Путіна суттєво відрізняється від політики держав Заходу, країни якого є головним об'єктом для збройних сил РФ.

На планеті Земля є три держави, глави яких з пожадливістю розповідають про те, як вони будуть знищувати інші країни. Це Російська Федерація, Північна Корея та Іран. Коли Путін показував всьому світу мультик про знищення Флориди, його депутати, міністри та інші холуї раділи і аплодували. Коли з підводного човна "Великий Новгород" з Каспійського моря лупили "Калібрами" по Сирії, всі були щасливі і тисячі разів смакували в телевізорі масове вбивство людей в іншій країні, а Путін довірливо повідомляв співвітчизникам, що такий тренувальний ефект не можуть дати жодні навчання.

Коли з підводного човна "Великий Новгород" з Каспійського моря лупили "Калібрами" по Сирії, всі були щасливі і тисячі разів смакували в телевізорі масове вбивство людей в іншій країні

З погляду похованого Путіним гнилого лібералізму, кожна людина має право на життя, а отже й до загибелі 14 російських офіцерів я, як недобитий гнилий ліберал, ставлюся з співчуттям і щиро співчуваю їхнім близьким. Але ось що стосується втрати для російського флоту і в цілому для російської армії, то це не може не тішити. Оскільки невідомо коли ще Ілон Маск за допомогою супутників забезпечить планету глобальним вай-фаєм, а ось те, що у Путіна в будь-який момент може статися черговий припадок божевілля і він дасть команду своїм героїчним "Лошарикам" перегризти всі глибоководні кабелі, тим самим вирішивши проблему Інтернету, особливих сумнівів немає.

На війні, яку Путін веде проти волі, прогресу, демократії і ліберальних цінностей, вже десятки і сотні тисяч жертв. Серед них і ті, хто є знаряддям цієї війни. Трагічно загиблі офіцери АС-12 "Лошарик" - в цьому скорботному списку.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі