Народ миру і дешевого газу просив? Отримуйте

У наступній Верховній Раді буде повний бедлам

Усі дивляться на рейтинги партій. А насправді, цікавішими є інші показники. Дивимося, чого хочуть виборці від президента Зеленського. Це припинення вогню на Донбасі і зниження тарифів. Йдеться, передусім, про ціну на газ.

Нагадаю, що левова частка виборців Зеленського чекає від нього кардинальних змін упродовж півроку. Про це раніше нам також говорила соціологія.

І що у нас виходить? Медведчук з Бойком вже домовилися у Москві про "нижчі ціни на російський газ". Той самий Медведчук має рецепт "припинення вогню". Їде він до Путіна і все вирішується за п'ять хвилин.

Про мир і газ домовляться із Зеленським або без нього

Де у цій комбінації Зеленський? Збоку. Або ж стає весільним генералом угоди Медведчука про капітуляцію. Чисельність фракції "Слуги народу" в наступному скликанні парламенту матиме другорядне значення. Про мир і газ домовляться із Зеленським або без нього. Наступна Верховна Рада стає статистом. Там, з огляду на соціологію, буде повний бедлам.

Народ миру і дешевого газу просив? Отримуйте. Що буде із Зеленським? Або він слухняно освятить дії Медведчука, або ж народ не зрозуміє, для чого було все це шоу Голобородька.

До речі, зростання показника позитивної оцінки діяльності президента Зеленського чомусь сповільнилося.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі