Росіяни, проти вас зібрали армію

Вам або доведеться виповзати зі свого внутрішнього сховища, або померти

Кількість бійців Росгвардії перевищила 430 тис. Ця армія буде воювати з вами, росіяни. Вони будуть годувати вашою кров'ю своїх дітей, заселятися у ваші квартири.

Поки ви спали і тряслися від страху, сидячи на дивані, проти вас зібрали окупаційну армію. І вона вже ламає кістки - вам і вашим дітям. Доморосла орда злісних орків.

У вас горять Суперджети і вибухають хімзаводи, у вас вигорають цілі села, а під вашими вікнами зводяться сміттєспалювальні душогубки, а ось броньовані "Карателі" не горять і не вибухають. І автозаки справно шастають від однієї акції протесту до іншої.

Син вертухая і фанат спецухи здатний побудувати тільки "зону"

Так що ж побудував Путін за ці 20 років? Він побудував табір. Тому що син вертухая і фанат спецухи здатний побудувати тільки "зону", і більше нічого.

Чи прокинетеся ви, і що будете робити, коли продерете очі? Схопитеся за сокири або заб'єтесь у найтемнішу комору, щоб вас не знайшли навіть із собаками? І який поштовх розбудить вас, тих, хто заснув від страху ? Голод-холод-розруха? Але три ці старі вже стукають вам по голові своїми ключками, а ви все не прокидаєтеся. А, може, ви вже мертві, і лише імітуєте ознаки життя, навчившись цієї імітації у того, що іменується "державою"?

430 тисяч карателів виставлено проти вас - щоб загнати під шконку. Це - серйозна сила. І вам однаково доведеться виповзати зі свого внутрішнього сховища. Або по-справжньому померти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі