Росія планує наступ на Україну в лютому. Естонія, Польща і Литва – на черзі

У Путіна повний арсенал зброї масового ураження: від хімічної до тектонічної

Росія – не імперський моноліт, а купа фашистського лайна, яка на тлі нафтогазової відлиги розм'якла і почала наповзати на сусідів, розтікаючись червоно-коричневою жижею по політичній карті Європи. Опариші та інші колорадо-стрічкові черв'яки набули неймовірної рухливості, а їхнє енергійне копошіння викликало у сусідів небачену досі занепокоєність. Безконтрольне розповзання личинок відгукнулося збитим малазійським лайнером, вбивствами та отруєннями на європейській території.

На заклики негайно підморозити субстанцію лідери не реагували. Одні захоплено дихали газовими вихлопами, інші замовкали від страху перед компроматом, треті просто досиджували свій термін, намагаючись не дратувати короля євразійської вбиральні. І ось клієнт дозрів і викотив ультиматум НАТО – з усіма "червоними лініями", що витекли з-під розм'яклої гнойової купи. По суті, це – та сама "Ялта-2", якою марить царський череп ще з часів мюнхенського гарчання. А розрідження лайномасси цей геополітик сприймає як природне відтворення СРСР 2:0. Захід змушено прийняв цей виклик і приступив до підготовки плану дій у відповідь, після чого Москва спробувала прикрити радянську срамоту поспішними заявами з вуст наркобаронеси Валентини Матвієнко: "Ніколи ми не демонстрували якихось імперських амбіцій, - пробулькала вона з колектора, - все, поїзд пішов". Санкційні приготування з боку США не на жарт зморщили морду Лаврова, який попередив, що Путло-Раша "знайде, як відповісти Заходу, якщо той реалізує сценарій жорстких фінансових санкцій, в результаті країна перетвориться на Північну Корею".

На заклики негайно підморозити субстанцію лідери не реагували. Одні захоплено дихали газовими вихлопами, інші замовкали від страху перед компроматом, треті просто досиджували свій термін, намагаючись не дратувати короля євразійської вбиральні

Тим часом, Держдума в процесі освоєння пилюки, що веселить, допустила напад України на Росію в лютому 2022 року. Депутат Михайло Делягін передбачив завдання ударів з боку України по декільком напрямкам, у тому числі кримському. Крім Криму Делягін назвав міста, в які можуть ломанутися натовпи українців: це Ростов-на-Дону, Білгород або Брянськ. "Є реальна загроза нападу на Росію, їх до цього готують. У них все доволі погано, щоб тримати людей у ​​підпорядкуванні. Єдиний спосіб – це війна, – попередив Делягін. – До зони ризику ми увійдемо десь на початку лютого та просидимо у цій зоні ризику до кінця березня". Депутат вважав за краще промовчати про стягування Путіним військ до кордону з Україною, натомість його колега з галюцинацій Жириновський закликав забомбити Україну в новорічну ніч. "Треба просто шарахнути в ніч із 31 грудня на 1 січня. Години о 4 ранку, о 5 ранку. Вже всі напідпитку. Не обов'язково їх усіх бомбардувати! Але вибірково – покарати треба когось, налякати їх треба", - рубанув старий кокаїніст, після чого передбачив неминучість Третьої світової до 2027 року. А чому б і не повоювати, привівши в рух вируючий колектор, з якого вже б'є в небо жирний фонтан фашистських випорожнень?

Верховний суд Російської Федерації 28 грудня ухвалив рішення про заборону історико-просвітницького товариства "Міжнародний Меморіал". Це "вороже суспільство", як і його регіональні підрозділи, вирішили ліквідувати. А ви чого чекали? Що кати, які захопили владу, одумаються і скажуть "ми були неправі"? Ампутація пам'яті та втоплення совісті у фашистському лайні – їхнє першочергове завдання. Перебуваючи у чаді безсовісного безпам'ятства, набагато простіше рубати голови неугодним. А неугодними скоро визнають всіх.

А ви чого чекали? Що кати, які захопили владу, одумаються і скажуть "ми були неправі"?

Поліцаям уже виписали індульгенцію на свавілля, після чого збудилися податківці: "А ми – що, недосиловики, чи що?" - і вимагали розширення повноважень. Відповідно до проєкту закону, внесеного до Держдуми, Федеральна податкова служба зможе накладати забезпечувальні заходи на майно юросіб та індивідуальних підприємців, не доводячи факту ухилення від сплати податків. Підставою для арешту може стати складання акту камеральної перевірки або ухвалення рішення про виїзну перевірку. Превентивне блокування може стосуватися нерухомості, цінних паперів, транспорту, а також предметів дизайну службових приміщень. "Як? Ви ще займаєтесь бізнесом на нашій території? - Тоді ми йдемо до вас!" І поки всі Фонди громадської думки та Левади констатують неймовірну радість, що витає над скріпною купою всіма мухами, Gallup International провів замір "індексу щастя" в 44 країнах світу. Показник Росії став 5-м найгіршим серед охоплених дослідженням країн. Індекси щастя нижче зафіксовані лише в Афганістані, Гані, Іраку та Гонконгу. При цьому максимального щастя росіяни зазнали у 2014 році, накрившись патріотичним чадом від кримської окупації. Всі наступні роки бідолах мучив відхідняк: вже до 2019 року від колишніх 59% не залишилося і сліду, а індекс усох удвічі: до 24%. Нині від цього шматка відвалилося ще 5%, так що щасливий у цій пухкій субстанції приблизно лише один із п'яти росіян. Але працею опаришів, що моляться на царя черв'яків, індекс гордості за вітчизняну холеру може злетіти до небувалих висот.

Купа лайна починає рухатися, щоб наповзти на колишні слов'янські території СРСР

Хромоногий тарган вповзає в літак, щоб вирушити на болісну процедуру усічення суверенітету, уготовану бункерною міллю. Але з дев'ятьма мільйонами білорусів у Кремля не повний оргазм. Справжнє задоволення зможе настати лише від втягування України до печери нео-совка. Купа лайна починає рухатися, щоб наповзти на колишні слов'янські території СРСР, накривши їх собою і наїжачившись у зовнішній світ усіма своїми "Цирконами". Але не сподівайтеся, що після цього захоплення вона заспокоїться. Нарва, Білосток та Вільнюс – на черзі, після чого й територіальні претензії до Фінляндії здадуться цілком органічними. Політична відлига зіграла з людством злий жарт, розморозивши купу лайна і привівши її в рух із загрозою ядерної холери. Втім, чому тільки ядерної? У Путіна повний арсенал зброї масового ураження: від хімічної до тектонічної. То, може, настав час заморозити? І щоб жоден опариш не розтанув ніколи.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі