Росія деградує і дичавіє. Кривава дискотека на руїнах імперії неминуча

Яке місто не візьми – Архангельськ чи Саратов, Воронеж чи Омськ - картина скрізь однакова: повна розруха

Президент Судану Омар аль-Башир, який очолював країну 30 років, відсторонений від влади військовими. За останній тиждень в ході багатотисячних мітингів у зіткненнях з силовиками загинули десятки людей.

Протестуючі з кінця минулого року вимагали відставки аль-Башира через різке погіршення економічної ситуації. І нерви "еліти в погонах" не витримали. Президента заарештували разом з прем'єр-міністром, і десь в далекій Москві разом з качечками посмутнів Медведєв. І недаремно, бо щось подібне цілком можливе і в Росії. Коли країною впродовж 20 років править незмінний "вождь" із замашками гопника, державні інститути перетворюються на знаряддя для рекету і гоп-стопу.

Коли країною впродовж 20 років править незмінний "вождь" із замашками гопника, державні інститути перетворюються на знаряддя для рекету і гоп-стопу

Весь російський податковий креатив останніх місяців - і є цей самий "гоп-стоп". Банда віджимає у населення гроші і розподіляє їх між своїми "рівновіддаленними" пацанами. Країною править вузька група осіб. Фактично - це член Ради Безпеки Микола Патрушев, який формує зовнішньополітичний "ядерний порядок денний"; глава "Роснафти" Ігор Сєчин, який курирує прибутковий для "братви" і збитковий для країни паливно-енергетичний сектор; брати Ротенберги - ці "платоноутворюючі" гіганти, які контролюють господарство всередині Росії; і, власне - сам Путін, який виступає верховним арбітром на внутрішньобандитських розбірках. Адже зрозуміло, що це не бовдур Медведєв довірив Усманову маркування всіх товарів у Росії. Фірма, наполовину належить Усманову, а наполовину - Чемезову, який вже займається маркуванням хутряних виробів і сигарет. З 1 липня в обов'язковий перелік додадуть взуття, до кінця року в нього потраплять також парфуми і туалетна вода, шини, покришки, білизна, фотокамери та різні предмети одягу.

Їм потрібні не просто гроші, а всі ваші гроші

З 2024 року ці двоє щасливих хлопців будуть маркувати всі російські товари, отримуючи з кожної одиниці 50 копійок без урахування ПДВ. По суті це - той же "Платон", але платити доведеться вже не тільки автоперевізникам, а всій країні. Їм потрібні не просто гроші, а всі ваші гроші. Креативна жилка пульсує, народжуючи все нові форми відбирання коштів у всіх підряд. У Петербурзі ставленик Путіна Бєглов вводить новий податок для іноземних туристів: 100 рублів на добу. Виручені гроші міська влада збирається нібито витратити на реставрацію історичних будівель. "В Японії, - кажуть, - те ж саме, і нічого". Так це - в Японії, там не крадуть. Можете не сумніватися: гроші вони виб'ють, якщо буде потрібно - бейсбольними битами, але Пітер від цього красивішим не стане, бо - виведуть все дочиста.

Тільки в I кварталі поточного року чистий відтік капіталу з Росії склав 25,2 млрд доларів - більше, ніж було вивезено з країни за весь 2017 рік. При цьому перевищення вивезення капіталу над ввезенням збільшилося більш ніж в півтора рази в порівнянні з 2018-м. У березневому прогнозі Центробанку за розміром відтоку капіталу на весь 2019 рік йшлося максимум про 35 млрд доларів, і вже ніхто не вірить, що втечу грошей з Росії можна зупинити - як би не вмовляв інвесторів посаджений за грати Майкл Кальві. Бо "його приклад - іншим наука", і жоден розсудливий інвестор в Росію не поткнеться.

Країна деградує і дичавіє. У Воронежі відморожений "мажор" спеціально збив на дорозі курсанта, який зазівався

Країна деградує і дичавіє. У Воронежі відморожений "мажор" спеціально збив на дорозі курсанта, який зазівався. Спершу проїхав повз, але не витримав спокуси, повернувся і збив. Матуся божевільного водія - Людмила Дмитренко - професор, доктор медичних наук, фахівець із взаємодії з охороною здоров'я регіонів. Ось її синок - В'ячеслав - і взаємодіє, як може. Прямо за кермом.

Збитий курсант завдяки щасливому випадку відбувся переляком і незначними забоями, а потенційного вбивцю затримали. Але в зв'язки матусі віриться більше, ніж в невідворотність покарання.

Або, наприклад - Твер: в цьому місті затримали 27-річного колектора, який вдерся в квартиру боржника. Співробітники мікро-фінансової організації раніше озвучували макро-загрози потерпілому, обіцяючи зґвалтувати жінку боржника і відрубати ногу п'ятирічному синові.

Розпад імперії починається з розпаду в мізках

Розпад імперії починається з розпаду в мізках. І якщо прославлена балерина Волочкова радить всім незгодним з курсом вождя збирати манатки і їхати - напевно, саме так і треба вчинити. Бо дикуни повинні бути надані самим собі. Який сенс ставати живою мішенню для божевільних людожерів? Нехай пожирають собі подібних. Одна печаль: вони вічно норовлять виповзти зі свого заповідника, щоб поживитися людьми на стороні.

Рада Федерації Росії виступила із погрозою на адресу України і НАТО, попередивши, що "порушення порядку проходження українських кораблів через Керченську протоку може призвести до виникнення військового конфлікту". Сенатори відзначили, що в нього можуть бути залучені і країни НАТО. І відьми ядерної війни завили про готовність вдарити по Болгарії та Європі загалом, впадаючи в повну несвідомість з питань своїх же мілітаристських провокацій в регіоні.

Пацанам потрібна війна. Чим більше тим краще

З одного боку, банда жадає отримати повне право жерти кого хоче - на своїй території, з іншого - намагається розширити зону канібалізму якнайдалі. Висовує з печери ядерний фалос і махає їм в усі сторони. Пацанам потрібна війна. Чим більше тим краще. Якщо вже навіть жителі Архангельська - нехай навіть поки під наглядом підгодованих "червонопиких комуняк" - вийшли на протест, то слід очікувати "соціально-політичного оживання" і в інших регіонах. Бо яке місто не візьми - Архангельськ чи Саратов, Воронеж чи Омськ - картина скрізь однакова: повна розруха на тлі біднономіки. І локалізувати невдоволення можна тільки зовнішньою війною, з повною забороною на протест і відправкою "на лінію фронту" особливо гарячих громадян. "Воюйте з ворогом, а не з режимом, а ворога ми вам визначимо по зомбоящику!".

Після розлюднення слідує етап здичавіння, за яким неминуче почнеться кривава дискотека на руїнах імперії з обгризеними людськими кістками в лапах. Було б, напевно, навіть добре, щоб вони викинули з печери щось ядерне. Це дало б цивілізованому світу право зрівняти територію разом зі совкопітеками, які збісилися, не гризучи себе питанням: "Наскільки це нелюдяно?".

Оригінал і реквізити для підтримки проекту Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі