Президент України ніколи не буде їздити на велосипеді

Саме тому ми тут, а Данія там

Президент України ніколи не буде їздити на велосипеді. У країнах, де перші особи їздять на велосипедах, поява кандидата в президенти в машині одного з найбагатших людей країни неможлива.

Особливо, якщо цей багатий чоловік переховується від правосуддя в Ізраїлі.

Особливо, якщо перед цим він збанкрутував найбільший банк країни.

Особливо, якщо оточення цієї багатої і впливової людини судили за вбивства.

Це в Україні Зеленський може кататися на машині людей Коломойського. А в країнах, де на велосипедах їздять не вигадані персонажі, а реальні політики, добре розуміють ціну таким покатушкам.

У Данії, Голландії, Швейцарії обирають нудних, але прогнозованих і надійних кадрових бюрократів

Щоб зрозуміти цю нехитру закономірність, не треба мати дуже багато розуму. У Данії, Голландії, Швейцарії це розуміють таксисти, касири в супермаркетах, фріки і пенсіонери. І там таких не вибирають, вважаючи за краще нудних, але прогнозованих і надійних кадрових бюрократів. Тому у них все добре. Тому, коли нас дістають співвітчизники, ми купуємо квиток на літак і летимо в Данію насолоджуватися порядком і красою.

Люди переконують себе, що як тільки Зеленського виберуть президентом, він пересяде з Мерседеса Коломойського на велосипед

А у нас навіть люди з університетською освітою переконують себе, що як тільки Зеленського виберуть президентом, він відразу пересяде з Мерседеса Коломойського на велосипед. Власне, саме тому ми тут, а Данія там.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі