Чиновники поживилися за рахунок багатодітної сім'ї і привласнили 500 тис. грн

Злодюги могли б провернути все по-тихому, але захотіли похвалитися своєю "добротою"

Неймовірна у своїй гидоті й тупості історія сталася в Донецькій області. Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Куць написав про те, як влада за бюджетні гроші купила великий будинок для багатодітної сім'ї переселенців з ОРДЛО. Начебто справа хороша. Але наші чиновники не були б самими собою, якби не вкрали навіть у такій ситуації.

Куць вказав, що за 2-поверховий будинок для переселенців заплатили 2 млн грн бюджетних грошей. Однак, оголошення про продаж цього ж будинку досить швидко знайшлося в інтернеті. І там його ціна становила не 2, а 1,5 млн грн.

Оголошення про продаж цього ж будинку досить швидко знайшлося в інтернеті. І там його ціна становила не 2, а 1,5 млн грн

Дивовижний "збіг" виявили журналісти "Острова". Збігаються всі характеристики. Але головне - фото інтер'єру. На сторінці Куця викладені фотки з цього ж місця.

Здається, хтось поживився за рахунок багатодітної сім'ї і привласнив собі 500 тисяч грн. А це фактично ціна ще одного будинку або квартири, яку можна було купити ще одній сім'ї.

Найсмішніше, що СММщики Куця прикріпили до посту губернатора фото, за яким легко можна зрозуміти, що це той самий будинок, який продавали за 1,5 млн грн. Якби не цей знімок - ніхто б так і не виявив цієї афери.

Навіть не знаю, що тут сказати... Мало того, що навіть в такій ситуації знайшлися виродки, які побажали нажитися на горі й війні. До цього у нас вже всі звикли. Найбільше тут вражає дріб'язковий, копійчаний мудизм. Злодюги могли б провернути все по-тихому, але ні. Захотіли ж ще вичавити з цієї історії максимум, і похвалитися своєю "добротою". Пів ляму - це звичайно добре, але треба ж ще й пост на "Фейсбук"... У підсумку на цьому і попалися.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі