Жителів ДНР змушують страждати для картинки про "погану Україну"

Весь Донбас у мініатюрі

На околиці Донецька є селище шахти Трудівська, яке з 2014 року перебуває на лінії фронту. Звісно, селище постійно потрапляє під обстріли, і деякі люди втратили свої домівки. Тим, кому було куди поїхати - поїхали, а 12 осіб не змогли знайти інше житло, тому п'ятий рік живуть в бомбосховищі шахти Трудівська. Переважно це хворі люди похилого віку.

Думаєте, цих людей переселили в інше місце, більш придатне для життя, допомогли їм? Звичайно, ні! Замість цього, людей похилого віку з бомбосховища вже кілька років знімають в пропагандистських сюжетах ЗМІ Росії і ДНР. Не пропадати ж гарній картинці. Якщо знайти людям нові квартири в якомусь гуртожитку, то як потім знімати матеріали про нещасних людей похилого віку, які сидять в підвалах через обстріли "карателів"?

Розселити 12 осіб можна було б за 3 дні

Розселити 12 осіб можна було б за 3 дні. Це недорого і не важко. Але людей змушують страждати для картинки, щоб зняти побільше репортажів про "погану Україну".

І в цій історії навколо одного окремо взятого бомбосховища - весь Донбас у мініатюрі. Саме таким чином його "рятують і захищають" від "фашистів" вже п'ятий рік.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі