"Хунта" знайшла гроші на ремонт ліфтів. Колишні "господарники" приписали його собі

А на виборах розповідатимуть, що Київ "не чує Донбас"

Як стати міцним господарником? Ловіть майстер-клас від голови політради "Опоблоку" Бориса Колеснікова.

У Костянтинівці та Дружківці на Донеччині вперше за багато років в багатоповерхівках вирішили відремонтувати ліфти. Проблема ліфтів у містах Донбасу ще з 90-х стоїть дуже гостро. Тоді регіоном прокотилася справжня епідемія ліфтових крадіжок. У деяких особливо депресивних містах масштаби грабежів були настільки великі, що там взагалі практично не залишилося працюючих ліфтів. І років 20 ця проблема владу особливо не хвилювала. Це на словах "регіонали" дуже любили жителів Донбасу. На ділі більшої розрухи, ніж на Сході, не було в жодному іншому українському регіоні.

Але ось до влади прийшла "проклята хунта", і гроші на ремонт ліфтів в обласному бюджеті нарешті знайшлися. У великих патріотів Донбасу Азарова і Януковича в мирний час чомусь грошей не було, а тут під час війни знайшлися. Буває. І почалося найцікавіше.

Це на словах "регіонали" дуже любили жителів Донбасу. На ділі більшої розрухи, ніж на Сході, не було в жодному іншому українському регіоні

Борис Колесніков зрозумів, що не можна просто так взяти і не привласнити чужі заслуги. Заявив, що ремонт ліфтів у Костянтинівці здійснив його фонд. Ця ж інформація розміщена і на офіційному сайті фонду.

Цікаво, що в коментарях на "Фейсбуці" у глави Донецької ВЦА Олександра Куця люди уточнюють, чи мав фонд Бориса Колеснікова якесь відношення до ремонту ліфтів в Костянтинівці. І Куць відповідає - ремонт проводився за бюджетні гроші. Але "регіонали" не можуть не вкрасти. Якщо не по-справжньому, то хоча б віртуально. І Колесніков легким рухом руки перетворив бюджетні гроші в свої.

Звичайно, відчувається досвід. Борис Вікторович використовує максимально розмиті формулювання. Пише, що ремонт проводився "під егідою фонду". А це може означати все, що завгодно. З тим же успіхом можна написати, що ремонт ліфтів пройшов під егідою Дениса Казанського, тому що я кілька разів помолився про це перед сном. Не молився б - гроші не виділили б.

Зручно бути "міцним господарником" за чужий рахунок. А потім вони будуть розповідати на виборах, як Київ "не чує Донбас", і що треба голосувати "за своїх".

P.S. Представники фонду Колеснікова довели, що три ліфти для Костянтинівки він все ж купив. Хоча в його пості мова йде про 12. Отже, з 55 відремонтованих ліфтів, 3 - колесніківські.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі