Росія розуміє тільки жорстку силу. Як змусити Кремль припинити теракти в Україні

Візами російську агресію не стримати

Спочивай з миром Аркадій Бабченко. Ще одне прізвище серед довжелезного списку жертв війни. І значно довшого, ніж хотілось би, списку жертв війни травня цього року.

Так, це війна. Це, якби того не хотілось, не остання жертва. І кожен з нас, хто вважає цю війну своєю, війною за свої ідеали, за свою країну, за свої переконання, очевидно, мусить бути готовий платити високу ціну.

На жаль, оскільки мова йде про цінності, а не території, то серед найбажаніших для Росії цілей були і будуть ті, хто намагається своїм життям доводити, що Росія - це не лише Путін, і не лише "русский мир".

Серед найбажаніших для Росії цілей були і будуть ті, хто намагається своїм життям доводити, що Росія - це не лише Путін і "русский мир"

Аркадій Бабченко в цьому питанні був справжнім. Сумнівів не викликав.

А ось таких "своїх" Путін і створений ним фашистський режим ненавидить особливо пристрасно. Їх знищують - Вороненков, Скрипаль. І Бабченко.

Саме тому, що кожна наступна жертва цієї війни поза окопами передової ніби то чітко прогнозована і зрозуміла, стає дуже гірко. Невже ми не можемо нікого з них вберегти?

Адже, якщо вірити бравурним повідомленням - когось же рятуємо.

І що потрібно змінити, щоб ми почали берегти і своїх, і тих, хто не лише знайшов в Україні притулок, але і в силу своїх переконань влився в нашу боротьбу?

Більше людей? Більше грошей? Більше професійності? Більше совісті? Більше викривальних заяв?

Може сигнал на ту сторону дійде лише тоді, коли в Москві чи деінде будуть ліквідовані ті, хто нам поперек горла

Чи може сигнал на ту сторону дійде лише тоді, коли в Москві чи деінде будуть ліквідовані ті, хто нам поперек горла, чи ті, хто давав накази, організовував і виконував ліквідації на українській землі? Іншої мови вони, здається, не розуміють.

Але чи розуміємо це ми? І що ми будемо з цими знаннями робити?

Боляче слухати від пристойних людей про жорсткий контррозвідувальний режим і візи, як засіб стримування російської агресії на п'ятому році війни.

Режим поїздок з Росією має бути не візовий, а обмежувальний

Режим поїздок з Росією має бути не візовий, а обмежувальний.

І охорону з "Альфи" ми до кожного громадянина не приставимо. Замовні вбивства в Україні припиняться тоді, коли в Росії боятимуться віддавати відповідні накази. Нам не потрібно залякувати усю Росію. Достатньо, щоб ті, хто на їхньому боці віддають накази, знали, що в їх "окоп" завжди прилітає у відповідь.

Припиняйте сподіватися на напівзаходи і напівдумати.

Все занадто серйозно. Рано стомились.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі