Путін переймає роль блазня у Жириновського

Суперзброя Кремля виявилася примітивною побрехенькою

Російська ракета з ядерним двигуном, якою Володимир Путін лякав Захід, вже чотири рази пройшла невдалі випробування.

Насправді, РФ мало чим може сьогодні пишатися, навіть в області озброєнь. І це багато хто розуміє. Наприклад, Індія, Болгарія та інші країни відмовляються від придбання російських літаків. Дуже сумнівна й ефективність радіолокаційних станцій в Сирії. Хоча говорили, що "будемо збивати всі ракети", насправді ж вони нічого не можуть. Міністерству оборони Росії довелося брехати і нести відверту нісенітницю щодо збитих ракет і бомбардувань, яким вдалося запобігти, - розповів "Апострофу" Костянтин Боровий.

РФ мало чим може сьогодні пишатися, навіть в області озброєнь

Тому єдине, на що розраховує Путін, і що, на його думку, дає якийсь позитивний ефект, - це пропаганда, тобто брехня на весь світ.

Пропаганда дуже добре діє на громадян Росії, бо в них немає альтернативних джерел інформації.

Путін і його оточення теж схильні до впливу цієї пропаганди: вони вважають, що найпримітивніша брехня дає необхідний результат і справляє враження. У нормальному суспільстві, де є фахівці, експерти, всі ці хибні попередження та погрози сприймаються просто зі сміхом. Зараз вони справляють враження тільки на громадян Росії.

Раніше Путін намагався затвердити свою силу військовими авантюрами. Але зараз на це вже немає грошей і ресурсів

Раніше Путін намагався затвердити свою силу і функцію захисника РФ військовими авантюрами. Але зараз на це вже немає грошей і ресурсів. Та й стало дуже небезпечно, бо сьогодні йдеться вже не про посилення санкцій, а про введення ембарго, якщо Росія продовжуватиме політику військових авантюр.

Усе, як з Іраном. Тому єдине, чим залишається хизуватися, - мультиками, в яких ракети падають на Сполучені Штати. Такі ось хвастощі. Раніше функції блазня при владі виконував Володимир Жириновський, а тепер Путін певною мірою переймає цю технологію і стає блазнем, який веселить публіку.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі