Погана стабільність в Україні Москві вигідна

Молодій демократії потрібні зміни

Цікаво поміркувати, що буде в Україні, якщо президентом стане Володимир Зеленський або Юлія Тимошенко. Або все залишиться, як було.

У чому насправді зацікавлений Кремль в Україні?

Навчившись читати установки пропагандистської кампанії Кремля, легко читаються установки адміністрації президента України, які транслюють через своїх порохоботів - "коней на переправі не міняють", "Порошенко або Путін (при будь-якому іншому виборі народу)" та інша нісенітниця. І звичайно ж Тимошенко продасть Україну, а Зеленський стане на коліна перед Путіним.

Але відповідь на ці питання треба шукати не в Україні, а в Придністров'ї, Абхазії, Південній Осетії і на окупованому Сході України. І, тим більше, в Криму.

Що там буде, якщо включиться механізм демократичних виборів і главою контрольованого регіону стане той, кого вибере народ або хтось із місцевої еліти? Кремль вже кілька разів показав, що не допустить зміни навіть одних бандитів на інших. А раптом?

"Фашист" Порошенко миліший Кремлю за будь-якого нового президента.

Кремль не хоче втратити свій улюблений механізм впливу в Україні - корупцію

Кремль не хоче втратити свій улюблений механізм впливу в Україні - корупцію.

Навіщо Кремлю нова молода армія України, очолювана молодими генералами, які пройшли навчання в West Point і не торгують зброєю по всьому світу, коли в самій Україні йде війна?

Навіщо Кремлю нова СБУ, яка, як в Грузії, звільнить всіх однокласників Путіна по КДБ?

Навіщо Кремлю реформи в Україні, які зроблять її сильною європейською державою?

Навіщо Кремлю і Порошенку в Україні четверта влада - вільна преса.

Головний інструмент демократії - відкрита політична конкуренція, регулярна зміна влади.

Путін створив у Росії пропагандистські інструменти, фабрики тролів давно. Українським фабрикам тролів, порохоботам, лише рік

Залежність Порошенка від корумпованих силовиків, прагматичних олігархів, які заробляють на війні, від бандитів, які кришують бізнес в Україні - шлях в сторону Путіна.

Путін створив у Росії пропагандистські інструменти, фабрики тролів давно. Українським фабрикам тролів, порохоботам, лише рік.

Погана стабільність потрібна тим, хто будує тисячолітній Рейх. Молодій демократії потрібні зміни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі