Країна на чекістському гаку

Путін оголосить про свою участь напередодні переобрання. або після

Путін оголосить про свої плани переобратися на черговий термін у грудні, під час щорічного послання Федеральним зборам, повідомило джерело, близьке до керівництва "Єдиної Росії". Офіційно про проведення виборів має бути оголошено в період з 7 по 17 грудня.

Якщо викреслити "мертві" для агітації передноворічні і післяноворічні дні, то всім, хто так чи інакше планує взяти участь у черговому сходженні Путіна на російський престол, залишається на все про все близько двох місяців. Для тих, хто захоче скласти йому компанію, це час на збір підписів та агітацію. Ті, хто планують бойкот, повинні будуть за цей час зрозуміти, чим бойкот відрізняється від лежання на дивані, після чого пояснити цю відмінність іншим ста мільйонам електорату і переконати ці сто мільйонів у ганебності участі в призначеній на 18 березня 2018 року процедурі.

З яких це пір співробітники спецслужб публічно оголошують про свої плани?

Джерело "Медузи" повідомило також, що в цьому посланні Федеральним зборам Путін повідомить про "базові смисли своєї програми". І при цьому джерело визнало, що на даний момент "ніякої яскравої ідеологічної бази під цей консервативний сценарій не створено". Уявлення про те, що у вихідця з КДБ Путіна може бути "ідеологія", тобто певна система поглядів, які передбачають мету розвитку суспільства, а, тим більше, що ця мета і засоби її досягнення можуть бути оприлюднені, вкрай наївно. З яких це пір співробітники спецслужб публічно оголошують про свої плани?

Країна повинна висіти в невизначеності до останнього моменту. Путін до грудня буде кривлятися

Країна, підвішена на чекістський гак, повинна висіти в невизначеності до самого останнього моменту. Путін до грудня буде кривлятися, заявляючи, що він ще нічого не вирішив. Опозицію будуть тримати за Каштанку, якій малолітній садист давав проковтнути шматочок м'яса, прив'язаного на ниточку, а потім радісно витягав з'їдене зі шлунка. Приблизно так поводиться влада щодо Навального і його прихильників: не перетворює умовний термін в реальний, дозволяє створювати десятки штабів по всій країні - ілюзію надії на участь у виборах, а з іншого боку постійно його заарештовує то на 20, то на 15 діб.

Щоб остаточно перетворити заплановану на 18.03.18 спецоперацію в фарс, влада вирішила запустити в "виборчий процес" Ксенію Собчак. Поки в майбутньому бюлетені гостро не вистачає прізвищ Поклонська і Мілонов, але час ще є.

Контури країни при черговому терміні Путіна: зачистка залишків вільної преси, відлучення від інтернету, повний розгром всього незгодного і на закуску залізна завіса

А поки Путін грає з країною в "сюрприз", експерти намагаються зазирнути за горизонт 18.03.18 і розгледіти там контури країни при черговому терміні Путіна. Ніяких фарб, крім відтінків чорного, сірого і коричневого в цій картині немає. Зачистка залишків вільної преси, відлучення від інтернету, повний розгром всього незгодного і на закуску залізна завіса. Загалом, рятуйся, хто може. І прохання до останнього від'їжджаючого: не забудьте вимкнути світло в Шереметьєво.

Буш намагався, заглянувши в очі Путіна, побачити там душу. Експерти намагаються розгледіти майбутні плани Путіна після 18.03.18. Вважаю, що і те, і інше помилка. Немає у Путіна ні душі, ні планів. Путін - опер, а не стратег. Не було у нього зроду ніяких планів, немає, і не буде. Крім одного: залишитися при владі довічно і тим самим уникнути відплати за численні злочини.

Путін - опер, а не стратег. Не було у нього зроду ніяких планів. Крім одного: залишитися при владі довічно і тим самим уникнути відплати за численні злочини

Вищенаведений сценарій цілком можливий в тому випадку, якщо ситуація в країні буде загрожувати владі Путіна. Сценарій буде більш вегетаріанським, якщо населення проковтне те знущання, яке заплановане на 13.03.18, і байдуже буде жувати телевізійну жуйку, ліниво спостерігаючи за зниженням рівня власного життя. Майбутнє може стати ще більш похмурим. До чорних і сірих тонів додасться багато червоного, якщо режим спровокує населення на по-справжньому масову вуличну активність.

Сюрпризи Путіна закінчилися після анексії Криму. Всі подальші його дії цілком передбачувані. Тепер черга населення Росії підносити сюрпризи

Путінська гра в "сюрпризи" і "підвішування ситуації" нікого вже не повинна дивувати і не має ніякого значення. Про свою участь у "виборах" він може оголосити і в день голосування, і після переобрання. І немає в країні інституту влади, який і в цьому випадку засумнівався б, що все пройшло згідно із законом. Сюрпризи Путіна закінчилися після анексії Криму. Всі подальші його дії цілком передбачувані. Тепер черга населення Росії підносити сюрпризи. Колись у населення Росії це виходило.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі