Трамп підтримає постачання летальної зброї в Україну

Американці поставили Путіна на роздоріжжя

Сполучені Штати переймають манери Росії коментувати посилення політики знущальними коментарями. Віце-президент Майк Пенс висловив жаль з приводу того, що США змушені ввести нові санкції відносно Кремля і висловив надію на поліпшення двосторонніх відносин після виконання Росією своїх зобов'язань. Це сталося після підписання Трампом нового пакету санкцій. Місія Путіна в Гамбурзі виявилася провалена.

Висилка американських дипломатів з Росії вже ні на що не впливає

Відверто кажучи, шансів домовитися про прорив у відносинах з Трампом спочатку не було. Туман ілюзій щодо перезавантаження розвіявся дуже швидко. Вашингтонська еліта сьогодні живе в жорсткому антиросійському порядку. І тому вибору немає у самого Трампа. Висилка американських дипломатів з Росії вже ні на що не впливає. Це констатація факту рівня двосторонніх відносин. Але і це не кінець.

Після того, як Пентагон передав Білому дому пропозиції про постачання зброї в Україну, ситуація стає ще гіршою. Відмова Трампа військовому відомству тільки призведе до нової кризи. Тому найімовірніше Трамп піде на поставки озброєнь Україні. Напередодні Чемпіонату світу з футболу Путіну доведеться вибирати. Йти на загострення на Донбасі і поставити під загрозу його проведення або проковтнути чергове приниження. Американці все добре прорахували і поставили Путіна на роздоріжжя. Поганий вибір або ще гірший. А ще ж й вибори на носі. Кремлівський Акела може промахнутися і тоді для нього все закінчиться зовсім сумно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі