Україна може бити по Росії, куди їй заманеться, вважає Кемерон

Агенція Reuters двічі перевірила інформацію про сміливі заяви міністра МЗС Британії Девіда Кемерона. Союзники нарешті прозріли?

Reuters повернув на сайт раніше анульовану новину, в якій згадувалися слова міністра закордонних справ Великої Британії Девіда Кемерона про право України завдавати ударів по Росії британською зброєю. Ця публікація викликала істерику у російських пропагандистів.

...глава британської дипломатії під час візиту до Києва пообіцяв продовжити щороку виділяти на підтримку України £3 млрд ($3,74 млрд) так довго, як це буде потрібно

Учора, 2 травня, Reuters відкликав опубліковану новину для перегляду деяких деталей, пообіцявши пізніше опублікувати перероблену версію. У матеріалі йдеться зокрема про те, що глава британської дипломатії під час візиту до Києва пообіцяв продовжити щороку виділяти на підтримку України £3 млрд ($3,74 млрд) так довго, як це буде потрібно. Він також заявив, що Україна може застосовувати поставлену Лондоном зброю для атак територією Росії.

"Україна має на це право. На тлі того, як Росія завдає ударів по Україні, цілком зрозуміло, чому Україна відчуває необхідність бути впевненою, що може захистити себе", - зазначив Кемерон в інтерв'ю Reuters.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі