Путіну є чого вчитися в Ердогана

Державний переворот у Туреччині таки відбувся. Владу захопив Ердоган

Нда. Ну, постановник шоу з Ердогана - не дуже. Це самий лажовий "військовий переворот", який я знаю. Хоча, по-моєму, він навіть сам не зрозумів, наскільки вчора поставив Туреччину на межу громадянської війни.

Там розклад реально п'ятдесят на п'ятдесят. Могло б зайнятись, як і не очікував. Ну, прокатало. Спрацювало.

Цілі досягнуті. Конституція перепишеться під загальне схвалення (що, мабуть, і було головною метою "перевороту"). Дядько, мабуть, отримає президентську владу необмежену. Опозицію, яку раніше просто саджали на сто двадцять років, тепер розстріляють і знищать остаточно (що, мабуть, було другою метою перевороту), а Туреччина перетвориться в халіфат з довічним султаном на чолі. Залишилося тільки Крим назад у рідну гавань Османської імперії повернути, і буде повний набір.

Що ж, мої вітання эрдоганской Туреччини з її довгоочікуваною перемогою над демократією і повернення до "скрєп", величі і мракобісся.

Якщо раніше товариша вважали за маленького Путіна в плані захоплення влади, то тепер, безумовно, Путіну є чому повчитися самому. Власне, державний переворот у Туреччині якраз і відбувся. Владу захопив Ердоган.

Курдам мої співчуття, звичайно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі