Яценюк прибрав кучмівський рудимент

Бізнес давно виступав за ліквідацію податкової міліції

Бізнес давно виступав за ліквідацію податкової міліції. Тому рішення Яценюка прибрати цей кучмівський рудимент, хоча і частково запізніле, але вірне рішення. Замість неї уряд має намір створити цивілізовану службу фінансових розслідувань. Взагалі, приємно спостерігати, як зарухалися державні шестерні. Вступ у дію асоціацію з ЄС тому причиною, чи загальний рух у країні по боротьбі з корупцією, але факт залишається фактом. Сьогоднішня нарада у прем'єра з антикорупційних розслідувань - зайве підтвердження.

Приємно спостерігати, як зарухалися державні шестерні

Яценюк також вимагає прискорити повернення у державу виведених Януковичем та його оточенням коштів. Тут є велике питання до силових структур, тому що поїзд пішов уперед, і ще не ясно, як швидко вдасться це реалізувати. Хоча якщо натиснути на Генпрокурора, ЄС і Штати можуть вельми і вельми стати у нагоді. Як на мене, головна новина з наради у прем'єра сьогодні стосується суддівського корпусу. Нечесних на руку представників його Яценюк пропонує показово покарати. В цілому, початок року і підготовка (хоч і зі скрипом) запуску Національного бюро розслідувань вселяють певний оптимізм.

Гадаю, що не відкрию таємниці, що суспільство чекає від влади швидких і жорстких рішень щодо всіх, хто запустив руку в державну кишеню. А те, що цей сигнал почутий, показує, як важливо постійно нагадувати владі про актуальні проблеми.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі