Випромінювач брехні повинен працювати

Помічено: який би морок не накрив Крим - у кожному населеному пункті неодмінно є громадське місце з працюючим телевізором. XXI століття. Людина - пил. Імперія - навіть дрябла - повинна стояти вічно.

Помічено: який би морок не накрив Крим - у кожному населеному пункті неодмінно є громадське місце з працюючим телевізором. Випромінювач брехні повинен працювати. Бо без щоденного прожарювання, мізки починають ворочатися самостійно, і велика небезпека, що в них почнуть закрадатися усілякі думки: "А чи не обдурив нас Путін? Чи не кинув напризволяще, після того як "поматросив" та попіарився? .."

У телеящику показують Сирію, Туреччину, розповідаючи про те, які зараз політично суворі важкі часи, і довірливі громадяни, повертаючись до вогнищ, умиротворено зітхають: "Нічого, ми ж потерпимо. А ось Володимиру Володимировичу то як? Тяжко йому, нашому лідеру, дай йому, Боже, здоров'я ... "

"На дурня не потрібен ніж ..."

Але я не думаю, що вони там - дурні. Просто щось холопсько-генетичне гуляє в їх організмах, як імперський вірус: "Жила б імперія да цар-батюшка, а ми вже якось перетопчемося ..."

XXI століття. Людина - пил. Імперія - навіть дрябла - повинна стояти вічно.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі