Артем Дорофеєв
історик, журналіст, дослідник російсько-українських відносин в галузі міжнародної безпеки (20 - 21ст)
25.02.2015

Відповідаю на коментарі посту "Про смерть Скрябіна"

Шановні читачі мого блогу!

Звертаюся до Вас із проханням ще раз перечитати пост: http://gazeta.ua/blog/47010/tragichni-obstavini-za-yakih-zaginuv-skryabin-vigadka-jogo-vbili

Зверніть увагу, що він написаний 2 лютого о 19:10 хв. Офіційні коментарі МВС надало лише 4 лютого. Я спирався на свої почуття і припущення, ще до того як почали про це говорити. Називатися "жовтим галімим піарщиком" я не буду, хтозь із вас звісно може так мене називати, це ваше право. ОДнак, зауважте, що окрім оперативної думки даним постом, що відноситься до публіцистики, а не журналістики я заявив лише про свою думку як громадянина, нею і підтверджую свою громадянську позицію.

В передостанньому абзаці, я написав:

"Зарано щось казати, однак, я не сумніваюся у тому, що його смерть – умисне вбивство. Випадковостей не буває, принаймні так багато. Вище я зіставив дві історії. Тобі же, вдячний читачу, лишилося проаналізувати. А тобі, виборцю – збагнути, кого ти обрав?"

Нагадую, ПОСТ НАПИСАНИЙ РАНІШЕ КОМЕНТАРІВ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ - це вказує на те, що я не міг писати як журналіст, через відсутність матеріалів, свідчень і фактів. Виділені слова вказують на те!

Я не вибачатимуся за типу "шкідливість інформації" - я не бачу такого складу, як професійний журналіст, що підтверджено Членством у Незалежній медіапрофспілці журналістів України, заявляю, що поважаю думку читачів, але маю право погоджуватися з нею чи непогоджуватися.

Стояло питання, мов, "сколько мне доплачивает путлєр?":
Думаю стільки ж як і тому, хто подібні питання ставить, але судячи меше чи більше - не знаю, бо я нічого не отримую, окрім інформації про черговий "ГРУЗ 200"! Я не співпрацюю з органами влади, політичними силами, бізнесменами тощо, я маю право на власну думку, і поки що, мені це право ніхто не забирав і забрати не зможе.

Наразі я долучений до групи проведення журналістського розслідування. Ми збираємо все більше інформації і кожного дня, я розумію, що все більше переконаний у припущеннях про вбивство.

Бажаю всім здорового глузду, а тим, що вірять політично-олігархічним кланам, співчуваю!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі