С. Квіту треба повернути гумпредмети. Якщо винна І. Совсун - у відставку

Звернувся з листом на ім'я міністра освіти Квіта за прохання освітян з Київської області. Освітяни вимагають скасувати заборону на викладання гуманітарних предметів у ВНЗ. Підтримую їх позицію та заклик громадських організацій щодо не припустимості такого рішення.

Відомо, що соціалізація особистості іде все життя, інформаційний та освітній простір постійно формують особистість. У часи не до кінця подоланих наслідків окупації та прямої інформаційної війни Московії проти Русі таке рішення - прямий подарунок Путіну.

Вимагаю скасувати наказ Міністерства No 1392 від 25.11.2014 "Про визначенням таким, що втратив чинність, наказ Міністерства освіти і науки України від 09.07.2009 No 642" та вжити необхідний дій щодо необхідного для формування громадянина України викладання гуманітарних предметів.

Не сприйняття викликають коментарі заступника міністра Інни Совсун, що таке скасування - це наближення до європейських стандартів. Одурманення - не європейський стандарт.

Непідтверджено, але єдиним лоббістом цього рішення називається саме Інна Совсун. Вона відома ще з часів роботи в Києво-Могилянській академії як прихильниця ультраліберальних поглядів з наголосом на боротьбі із патріотизмом і патріотичними студентськими організаціями, як Український студент в Могилянці. Для радикалки Совсун вибити зі студентської освіти "нацистські" "антиєвропейські" предмети як історія України, українська культура тощо - це провідне завдання. Для сектантки такі застарілі погляди на націю як на позаетнічне, позаісторичне збіговисько важливі навіть у 21 столітті. Реакційні, застарілі і антипрогресивні погляди. Адже скасувати видумками актуальність кровного зв'язку та національної пам'яті тим більше у момент міждержавної війни із Росією не можливо.

Якщо підтвердиться, що пані І. Совсун автор цього скандального рішення, треба вимагати її негайної відставки.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі