Конституція України - проект змін

Конституція України - проект змін

ПУТЛЄР злякався: каже про припинення всіма сторонами бойових дій. Тепер політикам треба повертатися до Проекту змін в Конституцію, поданих Президентом Порошенком.
1. В тексті є елементи узурпації. Це зразу помітили політики
2. Територіальні громади ліквідовано. Про це здогадуються діячі ГО, але ніякого піару цієї катастрофи ніде нема.
3. Найважливіше - в тексті змін реалізовано вимогу ерефії про законодавчу та виконавчу автономію регіонів ахмєтова.
Нижче наведу аргументи на підтвердження 2 і 3 пунктів, так як з узурпацією всім все зрозуміло.

Конституція України

2.В діючій Конституції є поняття "територіальна громада села, селища і міста". Це жителі села, селища і міста. А в Проекті слово "територіальна" вже відсутнє, а "громада" - це адміністративно-територіальна одиниця. Особливо вражає термін "ЖИТЕЛІ ГРОМАД".

3.Зараз Путлєр мовчить. А раніше він чітко вимагав, щоб ТАК змінити Конституцію, щоб була в регіонах ПОВНА виконавча і законодавча влада
Все це зроблено в квадраті: ЦЯ влада буде в руках однієї людини. Цілком ясно, що таким способом українці добровільно передають Донбас ерефії. Є представники Президента. Але вони будуть впливати в інших регіонах. А якщо на Донбасі законна регіональна влада цілком законно проголосує за референдум про відокремлення - то ніякий ПРЕДСТАВНИК нічого не вдіє.
В Проекті під вивіскою децентралізації прихований варіант автономізації та продовження розчленування України.
В Проекті нічого не має про люстрацію ВСІХ суддів.
Я звертаюся до тих політиків, які мене підтримали щодо відновлення дії Конституції України 2004 року: Олександр Сугоняко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Олександр Солонтай, Володимир В'язівський , Оксана Куманська-Нор і ін. Ваші партії Воля, Сила людей, Демократичний Альянс, Праві можуть виступити з нищівною критикою цього Проекту змін до Конституції. Проект КОНЧЕ потрібно відізвати. Тих, хто писав його - вигнати з роботи. Можна написати короткий Проект змін, щоб люструвати ВСІХ суддів. Без ліквідації довічності суддів Воля не зможе очистити владу. А наповнити змістом і грошима територіальні громади можна через зміну законів.
--------------------------------------------
Громадсько-політичний блогер, адмін групи Львів і сторінки Конституція України - Ігор Гук Ihor Hook

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі