Пане Садовий, Ваша дружина - американка

Пане Садовий, Ваша дружина - американка

Звертаюся до мера міста Львова.
Шановний Андрій Садовий (https://www.facebook.com/andriy.sadovyi), невже всі директори в Вашій дружині такі ж захланні як директор "Львівтеплоенерго" ? Цікаво, чи всі керівники з Вашої дружини отримують такі ж вказівки на здирництво і на повне юридичне свавілля?
Американські гангстери були більш поблажливі до людей ніж керівництво "Львівтеплоенерго".
Суть ситуації в тому, що сімя отримала рішення суду про борг 1166 грн в грудні 2001 року. В 2007 році начальник районного відділу виконавчої подає в суд подання, яким просить видати дублікат виконавчого листа та поновити строк предявлення його до виконання (суд виконав тільки першу вимогу - видав дублікат).
Кілька останніх років сімя не знала куди діватися від київських колекторів, яким "Львівтеплоенерго" також передало інформацію.
В травні 2014 року інший начальник виконавців просить суд видати дублікат дубліката, отриманого в 2007 році на цю ж суму 1166 грн. Суд видає дублікат дубліката, що не передбачено законодавством, не дивлячись на те, що є строк позовної давності - 3 роки і термін для предявлення до виконання Рішення суду - 1 рік. Справа чекає апеляційного розгляду.
І тепер ПОПЕРЕДЖЕННЯ від американських гангстерів: борг до 01.10.2002 року складає 1488 грн, сума врегульована судом і передана виконавцям.
Всі документи є в справі. За 2002 рік на суму 1488 грн нічого нема. Термін виконання давно вийшов.
Ігноруючи апеляційне оскарження і непоновлення строку на предявлення до виконання, виконавець виписує постанову про відкриття виконавчого провадження на померлу особу.
Пане Садовий, треба щось з цими гангстерами робити. Хоч дайте вказівку звільнити ЦЮ сімю, яка втратила годувальника, від такого свавілля.
А якщо маєте натхнення - ліквідуйте схеми незаконного викачування грошей з жителів Львова.Скоро вибори - може зарахуватися.

Адмін групи Фейсбук Львів https://www.facebook.com/groups/zalviv/
Ігор Гук https://www.facebook.com/ihor.hook

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі