"Задзеркалля №14" - парєбрікі передвиборчої кампанії

Майже підійшли до завершення передвиборча кампанія. Всього через кілька днів будуть вибори. За цей час кандидати в президенти створили кілька міфів, які намагаються втілювати в життя - і на цьому будувати електорат.

Міф 1 - "вибори в один тур все вирішать".

Цей міф спочатку походив від Тимошенко (яка мали стати таким собі лідером опозиційних сил), але яку швидень відтисли з позицій. Нині цей міф взяв на озброєння не хто інший, як "шоколадний король" Порошенко. З якихось невідомих причин він, по перше, назвав себе людиною, яка набере більше 50% голосів (хоча навіть куплені ним же рейтинги цього не засвідчують) а, по друге, він всіляко намагається довести, що саме це зробить "владу" (яку владу? В нас влада - це народ, а він будет президентом) "легітимною". Та ще й вирішить проблему з Росією. От так, в один момент.

Дуже сомніваюся, що хоча б хтось визнає уряд, парлмент легітимними. Вони втратили довіру людей. Онак зараз вони є останніми законними керівними органами держави, тому люди миряться с їх складом.

Але за тезисом про "мир з РФ" ховається ода маленька детать. Порошенко не поніс проблем з Путіним, ба більше - його заводи працюють, він й сам розбазарює гроші на російські товари, які потім вручає своїм "виборцям". Так що тут очевидно, як він "наведе лад" і "все виправить".

Міф 2 - "Дякую, що стояли за мене на Майдані"

Ще один мфі, який донедавна дуже прошловхувався (та й проштовхується зараз) Тимошенко, Кличко, Катеринчуком. Фактично, ці дармоїди старого зразка чомусь вирішили, що Майдан стояв не за власну гідність та людяність, а за те, щоб вони привели свої команди крадіїв та продовжили справу "папєрєдніков". Власне, вона б уже давно перемогла і "договрняки", і все інше, якби хотіла. Всі можливості у неї є.

Тут навіть нічого коментувати.

Міф 3 - "Майдан стояв за ЄС"

Міф, який розкручується Тимошенко, Порошенком, Гриценком та іншими "про-західними політиками". Їм чомусь не зрозуміло, що людям чхати на тей Євросоюз, вони хочуть бути господарями на своїй землі. Про що ніхто не говорить.

Ба більше - єдиний контр-аргумент "а ви за ТС?". Це що таке сталося, що людям пропонують тільки два варіанти? Позаблоковість та створення власного блоку вже не розглядуються, звичайно ж. Залишається тільки здогадуватися, куди ці політики заведуть найбільшу країну Європи.

Міф 4 - "потрібен господарник"

Господарник - це людина, яка слідкує за хазяйством. А у господарника є лише три категорії оточення - наймані працівники, тварини та інші хазяї. Перших він ошукує заради власного достатку, на других їздить і забиває на бійні, треті для нього конкуренти або партнери. Тому ті, хто хоче господарника, хай думають, ким вони в цьому разі будуть - тваринами чи рабами.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі