Христос Воскрес !!! Воскресне Україна !!!

Христос Воскрес !
Воістину Воскрес !
Після втечі ЗЕКа, Ахмєтов зібрав залишки ПР і вирішив відбити для себе автономію. Або по домовленості, або так співпало, але вони використовують фашистів путлєра, які захоплюють будинки в Донецькій та Луганській області як вигідний фон для атак на українську владу. Спочатку, коли вони думали, що фашисти з импєрії будуть мати вплив на велику частину України, було гасло "услиштє Юго-Восток". Тепер при локалізації импєрських бандитів в двох областях гасло змінилося - "услиштє Донбас". А фактично це є ультиматум Ахмєтова новій владі, тобто Батьківщині. Ерефія відверто з цим погодилася. Тобто, ПР і ерефія стали спільниками в боротьбі з новою владою України.
Я не думаю, що є сенс говорити в такій ситуації з ПР, але Донбас - це не тільки кліка ПР. Хочу звернутися до населення Донбасу, до громад сіл, селищ і міст (ці громади - головний субєкт планованої децентралізації). Громаду Львова також ніхто не чує. Мер Садовий "заробляв" разом з Колєсніковим на Євро 2012.

Тепер мріє освоювати гроші на Баскет та Зимову Олімпіаду.
ЛОР під керівництвом Свободи здала Галичину на знищення Шеврону. Так само обласні ради на Юзівській площі здали інтереси громад сіл і селищ. Жителі Олеської і Юзівської площ абсолютно в однакових умовах: ЗЕК хотів знищити територію проживання громад сіл, селищ, міст, "заробивши" на цьому мільярди доларів.

У Львові ми хоч побачили Угоду і знаємо, що туди незаконно включена "Надра Олеська" і фірма ЗЕКА "СПК-ГЕОСЕРВІС". Я подав позов проти видобування сланцевого газу на Олеській плоші http://gazeta.ua/blog/42936/pozov-proti-vidobutku-slancevogo-gazu і маю надію, що цю угоду скасують, а далі влада буде діяти ТІЛЬКИ згідно закону і особливо, враховуючи інтереси громад. Було б класно, якби громади Юзівської площі діяли аналогічно.
Тепер ще раз про те, хто кого повинен почути... Ми всі вибирали Президента, ОМС, та ВР. Донбас найкраще знає, як проходили ЦІ вибори. Проте ні ЗЕК, ні кандидати в сільські, міські депутати, в мери, в депутита ВР не обіцяли ні Донбасу, ні нікому іншому децентралізацію (реальне самоврядування громад), автономію, федерацію, конфедерацію, другу та третю державну мову. Всі громадяни України повинні дякувати Майданам. На Майданах так розпіарили вираз ГРОМАДА, права громад сіл, селищ та міст - що навіть ЦЯ влада змушена з цим рахуватися. До 15 травня ТСК має подати зміни до Конституції, які треба в ВР проголосувати 226 голосів. А восени треба проголосувати 300 голосів і провести вибори до ВР по відкритих партійних списках та вибори в ОМС. От хай Ахмєтов готує свою кліку до цих виборів і обіцяє громадам, що краще робити. Але я прошу Донбас не голосувати за ПР. Візьміть ризик на душу - хоч раз проголосуйте за інших. Не дивіться телевізор, а якщо дивитеся - то таки треба думати своєю головою. Краще освоюйте Фейсбук - там хоч різна інформація. "Разве можно слушать колорадов, когда картошка в опасности". Посадимо картоплю, оберемо Президента з обмеженими повноваженнями, викопаємо картоплю, оберемо ВР та ОМС. І всі вибори чесні та справедливі, без махінацій і підтасовок. І будемо від новообраних вимагати того, що вони обіцяли на виборах.
Веселих Свят !!!

Христос Воскрес !!! Воскресне Україна !!!



@Ihor Hook Ігор Гук Адмін групи Львів https://www.facebook.com/groups/zalviv/ 20.04.2014

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі