Я підтримую гомосексуалістів

Сім років тому я плакала під час перегляду фільму про кохання геїв "Горбата гора". Сьогодні мені хочеться ридати через дикість людей, які перешкодили гей-параду у столиці.

Погляньте, будь ласка, на цей знімок:

На вашу думку, від кого більше зла: від зігнутого керівника всеукраїнського ЛГБТ-об'єднання "Гей-Форум України" Святослава Шеремета, котрий відкрито говорить про свої погляди на життя (які власне нікому не шкодять) чи від трьох малоадекватів з прикритими ганчірками обличчями?

Гей-парад у Києві скасували через велику кількість противників, які прийшли завадити цьому. Найбільше серед них соціал-націоналістів. Знаю таких персонажів у Вінниці. Це - малолітні дітлахи, котрі щиро вірять, що можуть вершити долі людей, які їм не подобаються. Вони завжди ховають свої лиця чомусь. А слово "скінхед" вважають найвищою своєю гордістю.

Мене щиро дивує фраза "Перешкодили гей-параду через пропаганду гомосексуалізму". Ви справді вірите, що звичайного чоловіка можна зробити геєм, просто розповідаючи йому як ото добре кохатися з мужчиною?!

Якщо чоловік народився геєм, суспільство має прийняти його такого, який він є. Він уже не зміниться. Всі мають рівні права бути щасливими.

Впевнена, що два чоловіки можуть ліпше виховати дитину, чим жінка у парі із алкоголіком, зате формалом.

Більше зла не від сексуальних меншин, а від тих, хто малюю такі картинки. Такі художники, особисто в мене, викликають зневагу.




Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі