Читацький марафон "Книжковий світ дитинства"

Книжковий світ дитинства 25 квітня 2013 року в Запоріжжі в Обласній бібліотеці юного читача відбувся справжній літературно-мистецький захід регіонального рівня. З 24 районів Запорізької області з'їхалися діти з числа звичайних учнів та вихованців притулків й інтернатів 6-7класів, які вирішили позмагатися поміж собою в знанні дитячих творів та проявити власні вокально-танцювальні таланти на Обласному турі читацького марафону "Книжковий світ дитинства", переможці якого потраплять на Всеукраїнський фінал.

Протягом декількох годин хлопці та дівчата брали участь в читацькій вікторині, письмово відповідаючи на тестові питання, а пізніше, в другому (фінальному) турі, змагалися в усному декламуванні творів відомих митців дитячої літератури.

Наприкінці ж вікторини на всіх очікував святковий міні-концерт від вихованців Матвіївської школи-інтернату, а партнери проекту вручили абсолютно всім учасникам заходу солодкі подарунки та захопливу екскурсію визначними місцями Запоріжжя. Музей козацької слави та Музей історії зброї вразили хлопців і дівчат величчю та красою експонатів й багатою історією рідного краю, а привітний зелений сонячний острів Хортиця надав можливість відпочити душею та тілом серед буйної яскравої зелені. Ну а ведучими та головними аніматорами всього проекту виступили вихованці Ленінського Центру Дитячо-Юнацької Творчості в ролі казкових Буратина, Пеппі Довгої-панчохи та Червоної Шапки, які дарували радість та сміх і дорослим, і малим.

-------

Книжковий світ дитинства

Микита Шувалов (аніматор в ролі Буратино) - особисто я дуже полюбляю читати дитячу добру щиру літературу та мріяти й фантазувати під впливом прочитаного. Окрім того, займаюся в театральній студії та в художній школі, тому набуті знання та досвід мені завжди корисні та цікаві.

Марина (вихователька інтернату) - дуже рада, що наші діти полюбляють цікаві твори - як сучасні, так і класичні вітчизняної та зарубіжної літератури. особливо приємно, що їхній хист до цього заняття відзначається як подарунками за участь в конкурсі, та й взагалі - увагою дорослих. Частіше та й більше б проводили таких проектів

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі