Київ прогнувся під Жириновського подібно провінції

?Коли мені було 12 років, у моє провінційне шахтарське містечко приїжджав з концертом співак Віктор Павлік. Тоді ще він і його пісня "Шикідим" були популярними. Цей хіт лунав на усіх радіохвилях і телеканалах. Сам співак мав довге кучеряве волосся і носив шкірянку.

Павлік виступав у нашому Будинку культури (або ДК, як його ще називають з часів совка). Зібралось безліч людей, зала була повністю заповнена. На той час це була дійсно грандіозна подія у житті містечка з населенням лише у 55 тисяч. Він виконав кілька пісень і пішов за лаштунки. Лише декому завдяки знайомствам вдалося потрапити у його гримерку, щоб отримати автограф. До цього про автографи я лише чув з американських фільмів. Тому у мене є навіть фото, де Павлік ставить свій підпис на плакаті, який я так ніколи і не повісив на стіну.

Вчора у Київ приїжджав Володимир Жириновський. Під час його прес-конференції теж зібралась повна зала людей. Про нього написали усі сайти, зняли сюжети усі телеканали. Це була головна тема дня.

Київ повівся не як столиця, а як селище міського типу, приділивши стільки уваги ексцентричному політику, який набрав лише 6% на останніх президентських виборах у Росії. Це стосується і висвітлення у ЗМІ, і зустрічі зі спікером ВР.

Нещодавно з нареченою переглядали мої фото в альбомі і натрапили на фото з Павліком. Вона, звісно, посміялась. Зараз я розумію, наскільки провінційно і по-хуторянськи це виглядає. Адже Павлік зовсім не зірка, як і Жириновський не топовий російський політик.

Тепер моє рідне місто не вразив би візит Віктора Павліка, тому що там вже був навіть Віталій Кличко. Будемо сподіватись, що і візити у нашу столицю різних українофобів через декілька років теж будуть непоміченими.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі