Чому FEMEN не йде на вибори?

За кого голосувати? На це питання не знайти відповідь ні серед декількох баб з-під під'їзду, ні серед провідних політтехнологів. Якщо вони навіть щось порадять, то знайте - це магічна дія 100-гривневого пакету чи невеличкого гонорару.

На пізньому етапі статевого дозрівання я б проголосував за комуністів чи ВО"Свободу", але зараз якось все сублімувалось. Життя стало не таким простим. Свідомість видає тільки голопузих феменок. Але дівчата багохульствують, а не йдуть до парламенту показувати груди "моральним авторитетам".  Тому голосуватиму за радикалів Ляшка та їхню Розинську. Вона принаймні строїть міліцію. Я так не наважуюсь.

Якщо ж серйозно, відчуття, що нема за кого голосувати присутнє Україні десь з часів посадки останнього бандерівця (але як уявлю Шухевича на Майдані з помаранчевими стрічками — знову хочу голосувати за комуністів).

Якось я спитав одного тямущого німця: "В чому секрет електоральних успіхів Партії піратів?". Він відповів: "Іт іс джоук".

Вибори в усьому світі - жарт. Америка як воювала при Буші, так і воює при Обамі. Росіяни як душили нас при Путіні, так і душитимуть при демократах (при них можуть душити ефективніше). Українська економіка як була в задньому місці при економічно грамотному Ющенку, так і залишається при не дуже грамотному Януковичу.

Ніби мозок й каже, що вибори потрібні. Без них — ніяких 100 гривневих пакетів для бабусь та хороших гонорарів для політтехнологів. Більш того, про народ взагалі можна забути. Але результати виборів не стануть більшими. Хай там що розказує опозиція (єдині, хто реально відчує покращення при ротації начальства), чуда за чесними виборами я ніколи не помічав. Може, німець правий  - іт іс джоук. І чому FEMEN не йде на вибори?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі