вівторок, 16 січня 2024 16:54

"Зупинили третю світову війну" - Володін видав дивну заяву

"Зупинили третю світову війну" - Володін видав дивну заяву
Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін зробив заяву про "світову війну". Фото: Кремлин.рф

Спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що за допомогою вторгнення в Україну вдалось "запобігти третій світовій війні".

Він сказав про це під час виступу біля трибуни, передають російські ЗМІ.

"Початок спеціальної військової операції зупинив третю світову війну. Вдумайтеся, що могло б відбутися: гуманітарна катастрофа, мільйони загиблих. Цього нема з однієї причини - наші солдати та офіцери борються з нацизмом, захищають мир та спокій громадян не лише Російської Федерації, а інших держав, і насамперед держав Європи", - заявив Володін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володін зганьбився брехнею про Польщу та Україну

Він назвав Росію "мирною країною", яка не буде воювати з європейськими державами. При цьому Володін звинуватив президента Володимира Зеленського у тому, що він нібито намагається втягнути у війну Європу.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Україна нібито вже замислюється про переговори з РФ. І нібито це "трансформація в правильному напрямку", але цього недостатньо, адже "треба скасувати декрет, який забороняє переговори". Про це президент країни-агресорки сказав на пресконференції за підсумками візиту до Китаю.

Зараз ви читаєте новину «"Зупинили третю світову війну" - Володін видав дивну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі