понеділок, 24 липня 2023 12:17

Знайшли непритомним у готелі: 60-річного Джонні Деппа екстрено госпіталізували

Знайшли непритомним у готелі: 60-річного Джонні Деппа екстрено госпіталізували
Джонні Деппа екстрено госпіталізували в Угорщині. Фото: instagram.com/johnnydepp

Голлівудського актора 60-річного Джонні Деппа екстрено госпіталізували до лікарні в Угорщині.

Йому стало зле під час концертного туру з гуртом Hollywood Vampires. Про це пише Blikk.

Актора знайшли непритомним у номері готелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна склала заповіт

"Все було готово, сцена була встановлена, бекстейдж-команда була готова до вечірки. Мені навіть на думку не спадало, що може виникнути проблема, тим більше, що учасники гурту закінчили саундчек, який був запланований на другу половину дня. Все, що ми чули, це те, що Депп був дуже збуджений і не міг навіть вийти з готелю. Ми також чули, що вони викликали лікаря, щоб перевірити, чи не сталося чогось серйознішого, ніж просто передозування в рок-зірки", – прокоментував один з музикантів гурту.

Наразі актору краще. Разом з гуртом він виступив у Польщі. Колектив вибачився перед шанувальниками, які не змогли потрапити на концерт в Угорщині.

Російські пропагандисти поширювали інформацію, нібито Депп їде в Москву. За інформацією, знаменитість мав приїхати в Росію цієї осені, щоб записати спільний трек з гуртом "Яморе". За зйомки в кліпі він нібито попросив $370 тис. Пізніше в мережі писали, нібито актор записав відеозвернення до росіян і подякував їм за цікавість до його нової стрічки "Жанна Дюбаррі".

Пізніше офіційний представник Деппа пояснив, що відео було записане для світового прокату фільму "Жанна Дюбаррі". Він додав, що Депп не планує їхати в РФ.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли непритомним у готелі: 60-річного Джонні Деппа екстрено госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі