понеділок, 07 серпня 2017 14:20

ЗМІ показали, як Путін ловив дохлу рибу

 

Президент Росії Володимир Путін ловив дохлу рибу.

Так прокоментував кадри підводного полювання президента РФ російський журналіст, головний редактор "Ежедневного журнала" Олександр Риклін, пише "Обозреватель".

"У мене є кілька питань у зв'язку з цим. Я плаваю під водою, і я б дуже хотів подивитися, що у нього за акваланги, які дозволяють йому дві години ганятися за рибою. Потім я хотів би подивитися, що це за дохла щука, яка не могла відплисти від кого завгодно", - зауважив політик.

"Ви бачили рибу, яка не може відпливти від плавця? Риба - це не курка. За рибою не можна ганятися дві години - вона відпливає від тебе за секунду. Це якийсь абсурд. Кожна людина, яка хоч раз одягала маску з трубочкою без акваланга, прекрасно розуміє: рибу так гнати не можна, вона краще за тебе плаває", - заявив Риклін.

Можливо, відпочинок Путіна в Туві був спланованою піар-кампанією, додав журналіст.

"Напевно, вони з Кірієнко (перший заступник голови адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко. - Gazeta.ua) вирішили, що зараз буде корисно нагадати росіянам, що їхній президент - крутий мачо, що він може дохлу рибу наздогнати", - сказав опозиціонер.

Відповідаючи на питання, коли і де ще можна буде знову побачити президента Росії топлес, Риклін зауважив: "Я вже не знаю. Тепер тільки якщо він полетить топлес у винищувачі. Я не знаю, що там ще залишилося. На коні він уже був, рибу ловив, з тиграми був. Я навіть боюся щось загадувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін-гопник блефує, а "лохи" лякаються - Забужко

Низький зріст президента Росії Володимира Путіна виправили потрібним ракурсом в ефірі пропагандистського телеканалу Russia today.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ показали, як Путін ловив дохлу рибу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі