середа, 12 квітня 2017 14:30

Жириновський обіцяє випити шампанського за поразку Трампа

Автор: minval.az
  Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

Скандальний російський політик та лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський пообіцяв випити шампанське за імпічмент президента США Дональда Трампа.

Політик заговорив про дуель США і РФ, пише ТСН.

"Половина американців голосувала за іншу зовнішню політику. Трамп порушує свої обіцянки. І якщо він так порушуватиме, то імпічмент неминучий. Тоді ми питимемо шампанське за імпічмент", - наводить ТАСС цитату ЛДПРівця.

Одіозний політик впевнений, що всі "на боці" РФ.

"Кажуть нісенітницю, що у Росії немає союзників. Та весь світ з нами! Всі із задоволенням спостерігають дуель США - Росія. Всі вболівають за Росію, ніхто - за американців", - підсумував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сирії здійснили нову хімічну атаку

Напруженість між США та Росією зросла після того, як американці завдали ракетного удару по сирійській авіабазі у відповідь на хімічну атаку уряду Сирії 4 квітня у містечку Хан-Шейхун. Тоді загинули й отримали поранення сотні невинних сирійців, зокрема жінки і діти.

Президент США Дональд Трамп закликав "усі цивілізовані держави" приєднатися до Сполучених Штатів, щоб покласти край конфлікту в Сирії. Він заявив, що Вашингтон зобов'язаний "стримувати і запобігати поширенню і використанню смертоносної хімічної зброї".

Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що Росія виявилася неспроможною виконати свої зобов'язання 2013 року для захисту Сирії від хімічної зброї. За його словами, РФ є співучасником або просто некомпетентною", оскільки не дотримується угоди з утилізації хімічної зброї в країні.

Глава РФ Володимир Путін заявив, що ця атака порушує міжнародне право.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський обіцяє випити шампанського за поразку Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі