четвер, 02 січня 2020 15:05

Зеленського з українцями принижував путінський канал. Повалій аплодувала
3

Українців та зокрема президента України Володимира Зеленського у кремлівській пропагандистській манері "висміювали" на телеканалі "Россия 1" у Москві.

Це зробили на тамтешньому "Галубом огоньке".

Телеведучий Андрій Малахов запропонував "заглянути до сусідів на вогник", маючи на увазі Україну, повідомляє "Обозреватель"

Після цього на сцену вийшли брати Пономаренки і Микола Бандурин в українських національних костюмах. Вони спробували заспівати ламаною українською. "Пусть на исходе года, даст отчет слуга народа. Прикусите языки, слышу я шаги слуги", – проспівали Пономаренки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росії плювати, чи тут президент миру. Їм потрібен контроль над Україною" – доброволець

Згодом на сцену вийшов уродженець Узбекистану Умід Ісабоєв, якого називають двійником Зеленського, і знущальний спів продовжився.

У кадрі цьому аплодувала і сміялася співачка з України Таїсія Повалій.

Також на пропагандистському "огоньке" були артисти Світлана Лобода, Ані Лорак та Софія Ротару.

Крім того, зі "сценки" сміявся путінський пропагандист Борис Корчевніков, який торік восени хизувався фото з Києва, зокрема на Хрещатику.

"Гадаю, що Зеленському треба більше вітати Путіна з Новим роком і записувати для українців відеозвернення на тему "какая разніца" і "мірісь, мірісь, мірісь і больше нє дєрісь", бо щось українців разом із президентом недостатньо принижують.

Я не знаю, що вони мають зробити, щоб до Вови дійшло, що варто припинити вирощувати чернь, а нарешті взятися за формування народу", – пише у Facebook проект "Рагу.лі" журналістки Тетяни Микитенко.

Президент України Володимир Зеленський привітав президента РФ Володимира Путіна "зі святами". Про це повідомляв Офіс президента.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського з українцями принижував путінський канал. Повалій аплодувала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі