пʼятниця, 23 лютого 2024 06:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський сказав, коли закінчиться війна

Зеленський сказав, коли закінчиться війна
Президент Володимир Зеленський вважає, що війна закінчиться, коли світ усвідомить загрози від РФ. Фото: president.gov.ua

Щоб війна в Україні закінчилась, світ має усвідомити, що російський диктатор Володимир Путін є серйозною загрозою для його існування.

Нині ж світ боїться змін в РФ та втрати влади Путіним. Про це в інтерв'ю FOX News сказав президент України Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський порівняв втрати ЗСУ та окупантів

На його думку, світ зараз не готовий до того, що Путін може втратити свою владу.

"Світ боїться змін у Російській Федерації. І Сполучені Штати, і європейські країни, і глобальний Південь можуть вибирати. Путін перетнув усі червоні лінії. Він неадекватна людина, він є загрозою для всього світу, оскільки він спробує знищити НАТО. І коли світ це зрозуміє, тоді все - у цей момент війна закінчиться", - наголосив Зеленський.

Києву потрібна "потужна зброя, зброя великої дальності, ракети великої дальності та артилерія". Тому без допомоги Заходу Україні не обійтися, заявив президент України Володимир Зеленський.

За внутрішніми оцінками США, до весни Україна зіткнеться з потенційно "катастрофічною" нестачею боєприпасів і засобів протиповітряної оборони.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський сказав, коли закінчиться війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі