пʼятниця, 09 вересня 2022 17:59

Зеленський про візові обмеження для росіян: "Коло країн має розширюватися"

Зеленський про візові обмеження для росіян: "Коло країн має розширюватися"
Президент Володимир Зеленський закликав країн ухвалювати санкції, які змусять росіян відчути ціну вторгнення в Україну. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський закликав країни ухвалювати санкції, які змусять росіян відчути ціну вторгнення в Україну.

Він подякував державам за запровадження обмежень на перетин кордону для туристів з Російської Федерації. Про це керівник держави сказав на спільній з президентом Латвії Еґілсом Левітсом і прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким пресконференції в Києві, пише Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Причина поїздки взагалі не цікавить" – росіян перестали пускати до Грузії

"Сьогодні вже й Латвія, і Польща підтримують санкційну політику проти агресії РФ. Ми сьогодні обговорили важливий аспект візових обмежень для туристів з РФ у "недружню", як вони кажуть, Європу. Це справедливе рішення. Сьогодні говорили про те, що ми маємо об'єднатися. І коло таких країн має розширюватися, щоб Росія відчувала ціну за цю війну", – сказав Зеленський.

Чотири держави закривають в'їзд для росіян з 19 вересня. Заборона почне діяти й для тих громадян Російської Федерації, які мають шенгенські візи, видані третіми державами. Відповідне рішення ухвалили Естонія, Латвія, Литва й Польща.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський про візові обмеження для росіян: "Коло країн має розширюватися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі