неділя, 05 серпня 2018 20:52

Затримали одного з ватажків російської мафії

Затримали одного з ватажків російської мафії
В Іспанії затримали російських кримінальних авторитетів. Фото: Уніан

Трьох злодіїв у законі затримала поліція в іспанській Марбельї.

Одного з затриманих влада вважає третьою людиною в ієрархії російської мафії. Їм пред'явлено обвинувачення в підготовці вбивства, підробці документів і участі у злочинному співтоваристві, повідомляє РБК .

Кримінальні авторитети зібралися, щоб обговорити вбивство члена одного зі злочинних кланів-конкурентів. Таким чином хотіли продемонструвати свою силу.

Один зі злочинців потрапив у поле зору правоохоронних органів. Перебуваючи в Литві він намагався взяти контроль над ситуацією в Іспанії після арешту в цій країні 129 членів "російської мафії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська мафія давала гроші режиму Асада на хімічну зброю

Правоохоронці стверджують, що він віддавав накази і виступав арбітром між угрупованнями, що ділили вплив.

Поліцейські переконують, що ще двоє учасників "сходки" були вихідцями з Грузії. Мали із собою підроблені польські та українські документи.

Імена затриманих у поліції не назвали. Однак з російських інформаційних агенцій з посиланням на іспанську поліцію повідомила про те, що авторитет, який проживав у Латвії, є громадянином Вірменії з ініціалами А.S., а два інших злодії в законі – громадянами Грузії з ініціалами L.B. і I.P.

87- річний Сальваторе "Тото" Рііна, якого називають наймогутнішим очільником сицилійської мафії ХХ ст., помер у в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Затримали одного з ватажків російської мафії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі