понеділок, 27 січня 2020 08:42

Загибель Кобі Браянта та його 13-річної доньки: нові подробиці та відео авіакатастрофи

Загибель Кобі Браянта та його 13-річної доньки: нові подробиці та відео авіакатастрофи
Зірка НБА та легендарний баскетболіст "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Браянт загинув в результаті падіння гелікоптера. Фото - скріншот

На борту вертольота разом із загиблим баскетболістом 41-річним Кобі Браянтом було 8 людей.

Особи усіх загиблих встановлюють, заявив Шериф Лос-Анджелеса Алекс Віллануєва, передає CNN.

Відомо, що на борту разом із Браянтом була одна з його 4-х доньок – 13-річна Джина-Марія.

Вертоліт вилетів з округу Оріндж в Каліфорнії і прямував в місто Таузанд-Окс. Згідно з даними радара, зробив 10 кіл над містом Глендейл за 15 хвилин, після чого врізався в схил гори в Калабасасі, приблизно за 30 кілометрів від центру Лос-Анджелеса. Однією з можливих причин аварії називають погану видимість - в районі Каліфорнії був сильний туман, повідомляє The Mirror.

За даними видання, пасажири вертольота прямували на тренування з баскетболу. Спортсмен регулярно користувався цим видом транспорту для того, щоб дістатися стадіону Лейкерс.

Кобі Браянт загинув 26 січня під час аварії вертольота в Каліфорнії. Був одним із найтитулованіших спортсменів в історії. Він 5 разів ставав чемпіоном NBA у складі Лос-Анджелес Лейкерс, дворазовим олімпійським чемпіоном і найціннішим гравцем NBA в 2009 і 2010 роках. Брайант зайняв четверте місце в списку найрезультативніших гравців в історії, набравши за кар'єру 33643 очка.

Зараз ви читаєте новину «Загибель Кобі Браянта та його 13-річної доньки: нові подробиці та відео авіакатастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі