субота, 15 травня 2021 23:24

Забої та подряпини: стюардесу побили під час рейсу через відмову прибрати сміття

Забої та подряпини: стюардесу побили під час рейсу через відмову прибрати сміття

Жінка побила стюардесу авіакомпанії American Airlines під час польоту з Майамі в Нью-Йорк після того, як та відмовилася прибирати сміття.

Спочатку між 28-річною Ченаз Кемпбелл і співробітницею перевізника зав'язалася словесна перепалка. Причиною стало те, що дівчина не прибрала сміття зі столика пасажирки, пише Travel Daily Media.

Пізніше жінка пройшла за бортпровідницею у хвостову частину літака, а коли її колега втрутилася в суперечку, буйна туристка вдарила її по обличчю.

В результаті одній зі стюардес довелося звернутися до командира повітряного судна з проханням посадити літак, проте рейс був продовжений. Після цього Кемпбелл знову вдарила члена екіпажу і спробувала зняти плаття з неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стюардеса вижила після падіння літака

При цьому американка кричала, що поліцейські нічого не зможуть їй зробити. Постраждала отримала забої, подряпини і незначну травму шиї.

Після приземлення поліція заарештувала Кемпбелл, а потім направила її до суду. Мандрівниці загрожує до 20 років позбавлення волі.

Стюардеса в міні-спідниці покрутила стегнами у вузькому проході літака і викликала захоплення у користувачів мережі.

Зараз ви читаєте новину «Забої та подряпини: стюардесу побили під час рейсу через відмову прибрати сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі