вівторок, 04 лютого 2020 07:43

За минулу добу померла рекордна кількість людей від коронавірусу

За минулу добу померла рекордна кількість людей від коронавірусу
Від коронавірусу за добу померло 64 людини Фото:Alex Plavevski/ЕРА

Управління охорони здоров'я провінції Хубей заявило, що ще 64 людини померли від коронавірусу в китайській провінції Хубей в понеділок, збільшивши число загиблих в епіцентрі спалаху до 414 осіб.

У материковому Китаї від вірусу померли 425 осіб. Офіційне число загиблих у світі зараз становить 426 осіб.

Влада підтвердила ще 2345 випадків захворювання вірусом в Хубеї в понеділок. Таким чином, загальне число випадків захворювання в провінції досягло 13 522.

Управління охорони здоров'я повідомило, що в Хубей було госпіталізовано 10 990 пацієнтів, у тому числі 576 осіб перебувають у критичному стані.

У світі зареєстровано понад 19 000 підтверджених випадків захворювання коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посилки з Китаю: Укрпошта повідомила про можливі затримки

За даними ВООЗ, заражені 17 391 людина (з них в Китаї 17 238). За межами Китаю зафіксовано 153 підтверджених випадків зараження більш ніж в 20 країнах.

Національна комісія з охорони Здоров'я Китаю повідомила про 20 438 підтверджених випадків захворювання. З урахуванням інфікованих у всіх країнах число заражених становить 20 623 осіб.

427 людей загинули. Зафіксовано другий випадок смерті за межами материкового Китаю, 39-річний чоловік помер у Гонконзі. В кінці січня він їздив в місто Ухань, де почався спалах вірусу.

Евакуацію з Китаю громадян України планують розпочати до кінця поточного тижня. Повідомив про це гендиректор директорату громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України Андрій Скіпальський на пресконференції в Києві.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу померла рекордна кількість людей від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі